Yeni Makine Daiwa Luvias 2510PE-H

Son yorumunuzdan sonra biraz zaman geçmiş. Eğer kullanma şansınız oldu ise son fikirleriniz nedir makine ile ilgili. Kullanan arkadaşların fikirleri kıymetli tabiki...

Benim takibimde olan makinelerden kararsızım açıkçası. Değerli fikirlerinizi esirgemezseniz memnun olurum. İyi günler iyi avlar dilerim.
Ben levrek sezonunu Ocak ayında kapatım.Makineyi bir arkadaşa verdim ve kendime daha farklı üst bir makine aldım.Daiwayı seviyorsanız parasını fazlasıyla hakeden bir makine.Tavsiye ederim..

Ben levrek sezonunu Ocak ayında kapatım.Makineyi bir arkadaşa verdim ve kendime daha farklı üst bir makine aldım.Daiwayı seviyorsanız parasını fazlasıyla hakeden bir makine.Tavsiye ederim..
Kıymetli yorumlarınız için teşekkürler. Yakın yerlerdeyiz. Sezon başladı başlayacak. Yeni sezona yeni makine ile girmek istiyorum o yüzden sordum fikirlerinizi. İyi günler iyi avlar dilerim. Rastgelsin.

Karadenizde tam levrek sezonu nedir. Hanım Giresun Espiyeli. Bu senede inşallah Temmuz ya da Ağustosta 8-10 gün kaçarız.

Balık Nisan da havyardan çıkar. Mayısda başlar Ocak ayına kadar sürer. Ha kışın vurmaz mı vuruyor ama biz ara veriyoruz. Yaz aylarında levrek oldukça hareketli ve iyi av veriyor

Back