Aynen Erkan bey,@FARUKSEZER Hayırlı uğurlu olsun,
Umarım gönlünüzce avlarınız olur,
Balık yokluğunda bu sene alışveriş ve masraf çok ve daha da olacak gibi 🤣🤣🤣🤣
Biri bizi durdursun yada balık başlasın ( başlamadan bitti o da başka mesele ) !!!!!!
Aynen Erkan bey,
surf leader ultra siparişini de geçtim. ay sonu gibi elimde olacak. Oltanın nickli arkadaşın bahsettiği spin power a da baktım. ancak hem daha maliyetli hem de bulunmuyor. kararımı leader ultra 425 cm den yana kullandım.
Teşekkürler Gökhan beyÇok güzel makine hayırlı olsun bol trofeli olsun
Engin çok güzel makine. hafif ve yağ gibi kayıyor. kolu da güven veriyor. bu hata tekirdağ taraflarına kaçarsam denemeyi yaparım.hayırlı olsun faruk abi harika bir makine 3000 olanını inceledim büyüledi beni diyebilirim. bol trofeli avlarda kullanmak nasip olur inşallah.
Şeref bey teşekkür ederim.Güle güle kullan
Serhat bey neden olmasınFaruk abi bir tur versene 😀 Güle güle kullan abi bol trofeli olsun inşallah
Urun var idi abi yardımcı olurduk sana keske dediğim kamışa baksa ıdin yada birolda shimano axcell spin surf kamış var idi onu alsa ıdin oda halkulade güzel Bi kamış. Hayırlısı olsun abiAynen Erkan bey,
surf leader ultra siparişini de geçtim. ay sonu gibi elimde olacak. Oltanın nickli arkadaşın bahsettiği spin power a da baktım. ancak hem daha maliyetli hem de bulunmuyor. kararımı leader ultra 425 cm den yana kullandım.
Umarım. Tşk.Şimdiden hayırlı olsun
Umarım balıklarla birlikte gelir 😉
Rastgelsin
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanın.
Ürünü uyguna bulunca kaçırmak istemedim.Urun var idi abi yardımcı olurduk sana keske dediğim kamışa baksa ıdin yada birolda axcell spin surf kamış var idi onu alsa ıdin oda halkulade güzel Bi kamış
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun abi sımdı den gule Gule kullan trofesi bol olsunÜrünü uyguna bulunca kaçırmak istemedim.
teşekkür ederim.Hayırlısı olsun abi sımdı den gule Gule kullan trofesi bol olsun
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi