Yeni set için makine tavsiyesi ( LRF - Light Spin )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
S.a arkadaşlar yeni bir LRF ve hafif spin kamışımı aldım. ( Daiwa ags ajing 710ml-t )

Bu kamış ile iyi bir ikili oluşturabilecek. LRF ve hafif spin avlarımda kullanabileceğim bir makine aramaya başladım. Marka olarak shimano ağır basıyor.

Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Bütçe olarak maksimum 2000 TL Belirledim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kamışınız hayırlı olsun Gazi Bey , 85.gr ağırlığında iddialı ve üst düzey bir kamış....
Bu kamışa , makine beğenmek de sıkıntı...

LRF için , Beğendiğim makineler arasında 2013 shimano soare ci4 + c2000pgss önerebilirim.
Benim de yeni aldığım , Shimano Stradic CI4+ 1000 FB de 160.gr ağırlığı ve bir turda 66.cm sarabilmesi ile gayet iyi bir makine. İlk sınavını başarı ile geçti diyebilirim.

Ama hafif spin işin içinde varsa , 2500 kafalara bakılabilir.

Soare bende de çok ağır basıyor. Forumda kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını paylaşabilir mi ?

1-12 atarli 85 gr bir kamisa bence 1000 lik kafa yeterli. Soare stradic arkadaslarin dedigi gibi cok guzel olur.

Abi bu güzel kamışa 2016 model Shimano Vanquish C2500HGS gider makine 155 gram ağırlığın da kamışla birlikte 240 gram ağırlığın da mükemmel bir set olur.. Eğer o kadar para vermem dersen soare + stradic ci4+ da alinabilir..

Back