Yeni set için makine tavsiyesi ( LRF - Light Spin )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar tatil için çanakkaledeyim, kamış ve makineyi buraya getirdim. Ama makine ile kamış aynı ayarda olmadığı için makineyi kullanmadım. Makine çok güzel çok hafif fakat kamış LRF den bir tık üstte olduğu için hem denge hemde ip kapasitesi vs. yüzünden kullanmama kararı aldım.

Şimdi stellla yada vaniquish arıyorum.

Evet ilandaki ürünü takip ediyorum. İstanbul ' a döndüğümde önce bir İstoç ' u dolaşıp makineleri inceleyeyim diyorum.

Soare gerçekten çok güzel makine ama çok ufak kaldı. 2 bin ile 3 binlik makine arasında kararsızım. Diğer 2 binlik makinelerde soare gibi kalırsa, direk 3 binliklerde karar kılacağım.

(link)
Makina çok yeni ve kusursuzdur ben kefilim.
Makine Gazi abiye uymaz boşu boşuna masrafa girmiş olur Eşref abi bu makinenin kafası lrf için çok derin üzerinde nerdeyse 200 metreden fazla 0.16 mm Daiwa ip var.. Yalnız bu makinenin 2500 hgs sini bulursa alsın lrf için biçilmiş kaftan.. Elimdeki makine daha çok light spin 2-18 veya 3-15 atarli kamışlarla gider..

Soare Bb ' nin çok kibar kaçması sonrasında yeni makine arayışına girdim. Arayışlarım sonucunda aşağıdaki makine de karar kıldım. Umarım güzel avlar yapabilir ve sizlerle paylaşabilirim.

00be39be-3e07-4035-b14f-94990298c0f2.jpg

Eeee, bu Soare bb den daha yakışıklı olmuş. 🙂

Sanırım, Stella ile son noktayı koyarsın. 😀

Güzel günlerde, zevkle kullanman dileklerimle.

Eeee, bu Soare bb den daha yakışıklı olmuş. 🙂

Sanırım, Stella ile son noktayı koyarsın. 😀

Güzel günlerde, zevkle kullanman dileklerimle.

Bunun tadını biraz alayım, İnşallah onuda kullanmak nasip olur.

Makineye YGK 0,8 PE ip sardım çok güzel bir kombin olduğunu düşünüyorum. İpin birazı boşa gitti ama bu makine için değeceğini umuyorum.

IMG_0268.JPG

Back