Yeni Spin Takım

harun06

Aktif Üye
Tepki
145
Ödül
53
Arkadaşlar boğazdaki surf avcılığından sonra uzun süredir isteyip ama bir türlü devamı gelmeyen duygular içindeydim taki arkadaşlar yap bı takım gidelim diyene kadar🙂
Şimdi spin işinde okuduklarımın dışında pek bir bilgim yok. Başlangıç için sizlerden tavsiye bekliyorum.Bütçem kamış ve makine için en fazla 500₺ hedef balık lüfer grubu belki levrek.Avlanılacak yer İstanbul ve çevresinde.
Her daim Rastgele...

Şimdiden hayırlı olsun... Kamış sert aksiyonlu mu olsun ? Onuda belirtirsen nokta atışı tavsiye gelir.🙂

Yumuşak istersen major craft solpara( 2.90 boyunda 15/42 atarlı.)fiyat/performans kamışı olarak iyi bir seçim olacaktır.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şimdiden hayırlı olsun... Kamış sert aksiyonlu mu olsun ? Onuda belirtirsen nokta atışı tavsiye gelir.🙂

Yumuşak istersen major craft solpara( 2.90 boyunda 15/42 atarlı.)fiyat/performans kamışı olarak iyi bir seçim olacaktır.

Cemil abi major craft solpara 14-40 962M ve shimano stradic 3000hg sence nasıl olur?Almak üzereyim hatta aldım sayılır.Sanırım bu kamışı kullanmışsın.Araştirdigim kadarıyla kamış tatlı sert.

Major Craft Solpara 14-40 962M kullanmadım ama , Major Craft Solpara SPS862 ML 259cm 10-30gr kullandım.

Atış performansı , malzeme kalitesi fena değil. Kanımca tabi.
Bana göre levrek avına hitap eden bir kamış. Stradic 3000 gibi hafif bir makina ile kombine edildiğinde , çok keyifli olacağını düşünüyorum.

Genel olarak , kamışın hissiyatı olsun , dengesi olsun çok beğendiğimi belirteyim.

Yeni spin takımınız , şimdiden hayırlı olsun. Bence güzel bir kombinasyon.

Cemil abi major craft solpara 14-40 962M ve shimano stradic 3000hg sence nasıl olur?Almak üzereyim hatta aldım sayılır.Sanırım bu kamışı kullanmışsın.Araştirdigim kadarıyla kamış tatlı sert.
Güzel bir ikili olur.. Alternatifleri olacaktır..
Makine seçiminde gayet iyi..

Back