Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Balık avcılığına yeni merak saldım ve Spin ile başlama kararı aldım. Bu aşamada ilk takımımı 2 gün önce satın aldım, elime ulaşmasını bekliyorum. Takımım şu malzemelerden oluşuyor;
Okuma Avenger AV-40B 7BB Olta Makinesi
Fladen Eco Spin Kamış 240 cm 10-40 gr atar Karbon malzeme
Fladen Rolling Swivel Bilyalı Fırdöndü NO: 6
10 Adet 50 gramlık armut kurşun
Makine için Asso Universal Misina 0.30 mm
Beden için Asso Universal Misina 0.25 mm
Köstek için Asso Universal Misina 0.20 mm
Ve son olarak VMC 8299BN NO: 3/0 iğne aldım.
Ben genel olarak boğaz (Kuleli, Çengelköy'den Beykoz'a kadar olan sahil kısmı, Ortaköy'den Tarabya'ya kadar olan sahil kısmı) ve buna ek olarak Maltepe, Küçükyalı, Bostancı, Caddebostan, Kalamış, Moda gibi yerlerde avlanmak istiyorum. Boğazda ayrı, bu yerlerde ayrı balıklara hitap etmem gerekiyor, bunu biliyorum. Geceleri beklemeli av yaptığımda yem kullanmayı, onun dışında at çek yapacağım için rapala ve/veya kaşık düşünüyorum.
Ben bu ışıkta sizden hangi rapala ve/veya kaşığı, makine, beden ve köstek için hangi misinayı ve son olarak hangi kurşunu kullanmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim, saygılar.
Okuma Avenger AV-40B 7BB Olta Makinesi
Fladen Eco Spin Kamış 240 cm 10-40 gr atar Karbon malzeme
Fladen Rolling Swivel Bilyalı Fırdöndü NO: 6
10 Adet 50 gramlık armut kurşun
Makine için Asso Universal Misina 0.30 mm
Beden için Asso Universal Misina 0.25 mm
Köstek için Asso Universal Misina 0.20 mm
Ve son olarak VMC 8299BN NO: 3/0 iğne aldım.
Ben genel olarak boğaz (Kuleli, Çengelköy'den Beykoz'a kadar olan sahil kısmı, Ortaköy'den Tarabya'ya kadar olan sahil kısmı) ve buna ek olarak Maltepe, Küçükyalı, Bostancı, Caddebostan, Kalamış, Moda gibi yerlerde avlanmak istiyorum. Boğazda ayrı, bu yerlerde ayrı balıklara hitap etmem gerekiyor, bunu biliyorum. Geceleri beklemeli av yaptığımda yem kullanmayı, onun dışında at çek yapacağım için rapala ve/veya kaşık düşünüyorum.
Ben bu ışıkta sizden hangi rapala ve/veya kaşığı, makine, beden ve köstek için hangi misinayı ve son olarak hangi kurşunu kullanmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim, saygılar.
Son düzenleme: