Yeni tekne alıcam yardımınıza ihtiyacım var

oguzsen

Aktif Üye
Tepki
31
Ödül
38
İyi akşamlar herkese kafamda yeni tekne almak var. Bu zamana kadar hep sezon açılırken veya sezonda tekne aldım. Ama bu sefer 2. el alıcam kışın fiyatlar daha ucuz oluyomuş zaten bu sezon 15 gün kullanabilcem sizce kışınmı alim yoksa şimdimi 15 gün için değermi?

geçen sene teknem çalındı bu sezonu teknesiz geçirdim balığa ise 15-20 defa çıkabildim. benim için tekne bi tutku oldu artık. 15 gün için haklısınız alınmaz ama kışın fiyatlar düşük olurmu?

tatil sitelerinde anacaksın 😀 tam adres vermeyeyim çiftlikköy siteler bekçilerine soracaksın satan bulunur

Hızır bu kesinlikle doğru tespit şöyle ekim kasım gibi gidiceksin arayacaksın bir ctsi pazarı vereceksin komik paralara sıfır ayarı bulma şansın var ama buraya getirince bağlayacak yer çok önemli tabiki Topaçbaş amcanın isparklarına bağlamak gerekecek gibime geliyor artık.😀

yorumlarınız için teşekkür ederim hallettim tekne işini 2. el yerine sezon sonu kampanyalı 0 tekne motor aldım bakalım hayırlısıyla bu ayın 25 inde gelicek

koç tekneden aldım 5 mt konsollu 25 hp parsun 4 zamanlı motor 14.000 ama teknenin en sevdiğim avantajı 1.90 eni olması çok dengeli ve 6 kişi bindiğinde suya 3 parmak batıyo

Back