Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Teknem ve İlk Balık Avım (Sinarit Avı)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Emre,
Güzel av olmuş..
Teknen de hayırlı olsun

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Tebrik ediyorum Emre.
Teknen ve motorun hayırlı uğurlu olsun.
Güzel bir ikili.
Bu tekne ve motorla daha derinlerde,15-25 metre,meralara yeni yeni sokulmaya başlayan iri sinaritleri de kandırabilirsin.

emreersoz

Aktif Üye
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
o tekne çok hoşuma gitti :) verdiğiniz bilgiler için teşekkürler tekne gerçekten güzel görünüyor içim gitti :) ilk balığınız içinde tebrik ederim daha nice balıklarla karşılaşmanız dileği ile
bu arada hamdi abi sağlam balıkçıdır :D

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.tekne araştırmam sırasında bu marka için sizinde tavsiyeleriniz olmuştu. teşekkür ederim. doğru bi karar vermişim

emreersoz

Aktif Üye
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yeni teknen hayırlı olsun, avların daim olsun, sinoyu almışsın deniz ana şimdilik bu kadar demiş, afiyet olsun.

Takım nasıl ?. (misina, iğne )

teşekkür ederim.

takım ; kamış roder red core carbon.
makina okuma salina II 10000
misina powerpro 0.32mm 24kg red
beden : mercan fc 0.40 mm ( bazen de 0.30 yapıyorum )
ve sahte savager marka silikon

oltacılıkta acemi olduğumdan ip misinadan sonra seçim ve denemelerim hatalı olabilir.sürekli uygulayarak öğrenmeye çalışıyorum

emreersoz

Aktif Üye
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim Emre, sinaritin ve teknen harika görünüyor :), kazasız belasız kullanmanı dilerim, ramazan sonrası mutlaka yanına uğrayacağım,

ümit abi çok teşekkür ederim.aynı tekne sahibi olarak başından beri bilgi ve deneyimlerini benimle paylaştın.sayende doğru marka ve isimlere ulaştık.ne zaman istersen abi.her zaman beklerim.sen gelene kadar ben biraz mera yapayım :)) sonrasında bende uzun olta ile lüfer peşine düşmek için sana gelicem inşallah :)