Yeni Üye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Engin63
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Engin63

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Merhaba Balıkseverler,
40 yıldır balık avlıyorum, halen zıpkın ve spin avcılığı yapmaktayım. 10 yıldır Seferihisar-Izmir de (Mart-Kasım arası) yaşamaktayım, bu yıl covit 19 nedeniyle kışı da yazlıkte geçireceğim. Aslen Istanbul Pendikliyim, sıkı Boğaz avcısıyım.

Nefesiniz bol, balıklarınız trofe olsun, sağlıklı günler dilerim.9

Merhaba Balıkseverler,
40 yıldır balık avlıyorum, halen zıpkın ve spin avcılığı yapmaktayım. 10 yıldır Seferihisar-Izmir de (Mart-Kasım arası) yaşamaktayım, bu yıl covit 19 nedeniyle kışı da yazlıkte geçireceğim. Aslen Istanbul Pendikliyim, sıkı Boğaz avcısıyım.

Nefesiniz bol, balıklarınız trofe olsun, sağlıklı günler dilerim.9
Hoş geldiniz , iyi forumlar.

Merhaba Dostlar, Aranıza biraz evvel katıldım
45 yaşındayım, babadan ayvalık, anne tarafından bodrum’luyum. Kendi bildim bileli kıyıdan balık tutarız bizler ancak şöyle bir 10-15 yıldır yaşam sürüncemesi , işler güçler uzak kalmışım tekrar bir dönüş yaptım. Babamdan çocukluğumdan bildiğim mantarların üzerine sarılan olta takımnları, kayıkla açılıyorsa paragatlar, nerede şimdiki makinalar esnek sağlam kargı kamışları ve hatta bir kargı kamışın abartsızı beş yıl kullandığımı bilirdim. Uzun lafın kısası mağazaya girdiğimde nevrim döndü yüzlerce marka ve gerçekten insanın aklını başından alıyorlar. 500 tl ye sahip bir bütçeylede girseniz satıcı en iyisini sattığını söylüyor, 10.000 tl ilede en iyisini sattığını söylüyor. Ben okuma marka teleskopik carbon hafif 2 iki kamış aldım ve okuma makinalar, birde 2 tane spin kamışı ve makineleri. Uzun zaman buralardan uzak kalmış birisi olarak bodrum’da nereleri tavsiye edersiniz ve ne tür takımlar kullanmalıyım. Yiğenime sordum dayı kendi takımların en iyisidir dedi duvara çarptım o cevap harici tavsiyeleri bekliyorum.

Back