SKARPİ66
Daimi Üye
Özcan abim, yolun ve bahtın açık olsun. Her zaman sonsuz destek, sizin gibi değerli birini aramızda görmekten ayrıca çok mutlu oldum. 🙂 Selamlar, sevgiler.
Teşekkür ederim Rıfat kardeşim 👍
Özcan abim, yolun ve bahtın açık olsun. Her zaman sonsuz destek, sizin gibi değerli birini aramızda görmekten ayrıca çok mutlu oldum. 🙂 Selamlar, sevgiler.
Emmi güzel balıklar
Hayırlı olsun Takipteyiz
hayırlı olsun üstadım,
görünce hemen takibe aldım
çekimler ve sonrası kurgular çok profesyonel
tebrikler.
bu sene iki kez gittim yeni kamışlarla maalesef bursa mudanya/gemlik kurşunlu denedim bir tane bile balık yakalayamadım, :-(
balık çıkmayınca daha çok küstüm, daha da gitmedim, binbir hevesle sizinle beraberce takip ettiğmiiz ve aldığımız oltalar öylece duruyor,
foruma da bi göz atıp çıkıyordum çok fazla rapor yok sanırım yaz boyunca,
birde sürekli rüzgardan sanırım çok av olmuyor...
ancak bakıyorum 2 akşamdır rüzgar yok sanırım bundan sonra balık raporları üstadlardan gelir.
Evet meralar dolmaya başladı, önceden sabah 6 da bomboş olurdu Avrupa yakasınının belli yerleri, yürüyüş yapanlar bir de ben olurdum 🙂, şimdi istavritciler palamutcular yan yana, 06:30 da araba park edecek yer kalmamaya başladı, inşallah herkes gönlüne göre güzel balık alır.Ustam denize balığa doğaya küsülmez. Varsın balık çıkmasın. Oltaları kurmak, olta ucunu takip, dalgaların sesi, denizin kokusu…. TERAPİ.
Evet forumda rapor pek yok. Özelden yazanların problemi video yükleyememeleri. Maalesef imkanlar kısıtlı. Girende bir iki şey soruyor sonra kayıp.
İstanbulda karadenizde 1-2 aydır minekop var. Boğazdada kurşun arkası palamut başladı. Hiç çalışmadığım bir stil. Ama youtube yada instagram paylaşımı için bir iki deneme yapıcam.
Bakalım… Hayırlısı.