Yeniden Merhaba:)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bilesur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bilesur

Yeni Üye
Kayıt
30 May 2011
Mesaj
20
Tepki
1
Ödül
5
Yaş
46
Ben eski bir balık sevdası üyesiyim.Adım Hasan.KPSS denilen başbelası yüzünden bir süre sevdamızdan uzak kalmıştım.Şimdi çok şükür atandım ve Ordu' da fizik öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Ortak sevdamız sayesinde sizleri tekrar bulabildiğim için de çok mutluyum.Amatör balık avcılığı hakkında bildiğim pek çok şeyi sizlerden öğrenmiştim.Forumu incelediğimde yine birbirinden değerli paylaşımlarla karşılaştım.Tekrar sizlerle birlikte olmak çok güzel.Özellikle Birol Sensei' me selamlar🙂Yakında hazırlamış olduğum yaz sezonu bütçesiyle kendisinin ve diğer balık sevdalısı dostların tavsiyelerine başvuracağım.
 
Merhabalar Hasan,hoşgeldin.Yeni görevin hayırlı olsun.Şanslısın ve denize yakın biryerde mesaiye başlamışsın. 🙂
 
Teşekkürler hoşbulduk.Özellikle deniz kenarını tercih etmiştim zira denizden uzakta yaşayabileceğimi zannetmiyorum🙂
 
Aramıza hoşgeldiniz Hasan Hocam, keyifli paylaşımlar dilerim.🙂
 
Hocam hoşgeldin, Keyifli Paylaşımlar dilerim....
 
Hoşgeldin Hasan
Öğretmenliğin için tebrik ederim.
Atatürk ilke ve inkılablarına bağlı, Cumhuriyeti koruyup kollayan öğrenciler yetiştireceğinizi ümit ediyor, başarılar diliyorum.
 
Hoş geldiniz Hasan hocam
Şeref beyin temennisine aynen katılıyorum ve görevinizde başarılar diliyorum.Çarşamba'dan saygı ve sevgilerimle...
 
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Asıl amacımız bütün zorluklara rağmen bu değerleri gençlerimize aşılayabilmektir.
 
Back