Shimano stradic c3000 hgfk kullaniyorum.. Kalama da sıkıntı var yada ben kullanamıyorum.. Kapamayı sıkarken bi yerden sonra çıt sesi gelmiyor.. Ve ipi çektiğimde cır sesi gelmiyor bunun sorunu ne olabilir acaba değerli üstadlar..
Sendeki 3000'lik stradic'in kafa çapı ve makine boyunu merak ediyorum. Hiçbir yerde yok bunlar. Ölçme şansınız varsa çok sevinirim. Daiwa ve Shimano'nun boyutları birbirini tutmuyor malum. Bendeki makineyi ölçtüm böyle çıktı. Belki de 2500'lük Shimano'larla aynı boydadır.Shimano stradic c3000 hgfk kullaniyorum.. Kalama da sıkıntı var yada ben kullanamıyorum.. Kapamayı sıkarken bi yerden sonra çıt sesi gelmiyor.. Ve ipi çektiğimde cır sesi gelmiyor bunun sorunu ne olabilir acaba değerli üstadlar..

Benim ölçtüğüm makine Daiwa Exceler 1500HA, yani 1500'lük makine. Makinenin kafası içe çekilmiş haliyle uzunluğu 10cm. Kafa çapı ise 4cm. 3000'lik makinenin uzunluğu 5cm, kafa çapı 3.5cm. Nasıl olur anlayamıyorum.🙂Maalesef foto yükleyemiyorum hata veriyor herhalde fotonun boyutundan olsa gerek.. İlk fotodaki ölçü bende 5 cm.. ikinci foto ise 3.5 cm..