YENİSHİMANO STRADİC FK

Fotoğraflara baktım ikna oldum. Daiwa'nın 1500'lük kafası(Daiwa'nın en küçük kasası oluyor) Shimano'nun 3000'lik kafasıyla neredeyse aynı boyutlarda. Bana gelen 1000'lik Exage Daiwa'nın yanında bayağı bir küçük kalacak herhalde. Okuma Dead Ringer 10 görmüştüm bayağı bir küçüktü belki de o boydadır.

Stradic'e baktım da biraz. Gerçekten çok güzel özellikleri var ve tasarım olarak da çok güzel.
Bunun 1000'liği Dead Ringer 10 kadarsa çok güzel🙂

Daha güzel bir makine karşıma çıkmazsa 1 tane 1000'lik 1 tane de 3000'lik olanından alcam ileride.🙂

image.jpeg
image.jpeg

Son düzenleme:
Bence stradic fk 1000 2500 ve 3000 lik modellerde pek fazla boyut farki yok.. Sadece kafalardaki derinlik-sığlık farklılıkları var.. Özellikleri bakımından fiyatını fazlasıyla karşılıyor kesinlikle..

6.0:1 devir, 9kg drag ve tek turda 88cm.. Bu üçü normalde kolay kolay bir arada olmaz ama yapmışlar.🙂

ya stradic cı fa yada az paraya kıyıp sustain alın derim

Stradic ci4 fa'nın bir dişlisiyle hgfk olanınki farklı herhalde. Ci4 fa daha iyi olmasına rağmen tasarımdan kaybediyor.

tasarım dan kaybetsede stradic fa hgn çok üstünde bir makine

Ben stradic ci4 fa alacaktim baktim arada 150 tl gibi bir fark var almadim.. 150 tl daha ucuz stella görünümlü stradic aldım nacizene fikrim.. 🙂

evet görünümü çok güzel ben de twenpower beğeniyorum harika bir makina

Back