Yılbaşı Çekilişi 2017 Hedef Balık'tan Canlı Yayın..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağolun arkadaşlar. Teşekkürler. Böyle güzel ortamda ve güzel insanlardan gelen bir hediye. Kıymeti çok büyük benim için 🙂

Az veren candan, Sevgili Dostlarımız tarafından ortak tertip edilerek son derece adilane ve canlı yayınla yapılan çekiliş sonucu hediye kazanan hobidaşlarımızı ve gerçekleşiminde emeklerini esirgemeyen cümle dostlarımızı kutlarım. Gönlüm hep gelebilmeyi istedi ama kar Büyükçekmece, Pınartepeyi kötü yakaladı, emeği geçen tüm dostlar hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler. Saygılarımla.

Oncelikle yeni yilin ulkemize baris ve mutluluk getirmesi dilegiyle. Bu cekilis olayi guzel dusunulmus fakat sanki forumdaki eski uyelere biraz haksizlik olmus. Kazananlardan sadece bir uye taniyorum. Diger buyuk bir kisim neredeyse cekilisten 15 gun once uye olmus.forumda butun kurallar ince ince dusunuldugu gibi buda birazdaha dusunulebilirdi. Kazanan abilerimi kutlarim.rastgele🙂

Oncelikle yeni yilin ulkemize baris ve mutluluk getirmesi dilegiyle. Bu cekilis olayi guzel dusunulmus fakat sanki forumdaki eski uyelere biraz haksizlik olmus. Kazananlardan sadece bir uye taniyorum. Diger buyuk bir kisim neredeyse cekilisten 15 gun once uye olmus.forumda butun kurallar ince ince dusunuldugu gibi buda birazdaha dusunulebilirdi. Kazanan abilerimi kutlarim.rastgele🙂
Onu diğer konuda açıklamıştım. Bu ortak bir kampanya olduğu için eski üye şartı koymadık. İleride sadece foruma bir şeyler yapabiliriz. Facebook sayfasında ise foruma kıyak geçtiğimizi iddia edenler ve bizi taraf tutmakla suçlayanlar var. Çekilişte kazanan 15 kişiden 1 kişi eskiden üye olan arkadaşımız. Ama insansar bizi tanımadığı için suçlamayı tercih ediyorlar. Bu tarz kampanyalarda nedense hep üzülüyoruz. O nedenle sıkça yapmaya çekinir olduk 🙁

Back