Yılbaşı çekilişi :)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Dostlar,

Ben aranıza bir balık sevdalısı olarak yeni katıldım. Sizlere dostlar diyerek hitap etmeyi tercih ettim. Çünkü bir süredir takip ettiğim bu forumun bir dostlar meclisi olduğunu gördüm.

Aranıza yeni katılan biri olarak bence en güzel hediyenin ve bu foruma da en yakışacak hediyenin tüm katılanların yer alabileceği ve bu güzel dostluk ortamının daha da pekişmesine vesile olacak bir organizasyon olacağını düşünürüm.

Bu vesile ile yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

Dostlar,

Ben aranıza bir balık sevdalısı olarak yeni katıldım. Sizlere dostlar diyerek hitap etmeyi tercih ettim. Çünkü bir süredir takip ettiğim bu forumun bir dostlar meclisi olduğunu gördüm.

Aranıza yeni katılan biri olarak bence en güzel hediyenin ve bu foruma da en yakışacak hediyenin tüm katılanların yer alabileceği ve bu güzel dostluk ortamının daha da pekişmesine vesile olacak bir organizasyon olacağını düşünürüm.

Bu vesile ile yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.
Aramıza hoşgeldiniz Organizasyonlarımız yeni yılda da devam edecek takipte kalmanızı öneririm

Cok güzel bir fikir gercekten..eskiden insanlar birbirlerine hep minik minik hediyeler verirlerdi ve tebessümlere neden olurdu bu hatirlanmalar..bu da onlardan biri olucak sanırim..hep dost kalabilmek ümidiyle..

Kusura bakmayın.Elimde çok fazla bir şeyler yok.Daha doğrusu kullanılmamış ekipman yok.Olanları da altta listeliyorum.Dağıtımı yönetim ayarlar artık.

9 adet idamlık takım (adı bu şekilde geçiyor) ve 3 adet sıyırtma kurşun :

IMG_3132[1].JPG

1 adet 25 li Palamut Çapari

IMG_3133[1].JPG

3 kıstırma kurşun

IMG_3134[1].JPG

3 adet kaşık ve 1 lüfer takımı

IMG_3135[1].JPG

Muhtelif boy ve ebatta 25-30 adet silikon sahteler ve jig head iğneler

hed1.png

Hediyeler bunlar.Hayırlısı olsun şimdiden.

Kusura bakmayın.Elimde çok fazla bir şeyler yok.Daha doğrusu kullanılmamış ekipman yok.Olanları da altta listeliyorum.Dağıtımı yönetim ayarlar artık.

9 adet idamlık takım (adı bu şekilde geçiyor) ve 3 adet sıyırtma kurşun :

11335 dosyayı görüntüle

1 adet 25 li Palamut Çapari

11336 dosyayı görüntüle

3 kıstırma kurşun

11337 dosyayı görüntüle

3 adet kaşık ve 1 lüfer takımı

11338 dosyayı görüntüle

Muhtelif boy ve ebatta 25-30 adet silikon sahteler ve jig head iğneler

11339 dosyayı görüntüle

Hediyeler bunlar.Hayırlısı olsun şimdiden.

Daha ne olsun be abicim yüreğine sağlık

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back