Yine iğne batması

Geçmiş olsun bülent abi Sağlık ocağına gelseydin uyuşturur çıkarırdık daha acısız olurdu.

3-4 Hafta önce sahilde avlanırken hemen yanımdakine çapari iğnesi battı. Biri otarafa çekelim dedi, biri yok öbür tarafa çekelim dedi. Baktı ki adam milletin elinde oyuncak olacak oltayı ve takımları bana emanet edip atladı arabaya acile gitti. Döndüğünde ne yaptılar dedim. Biraz uyuşturdular dedi ama yine de hissedebiliyormuş. Sonra çıkartırken iğne içinde kırılmış, neşterle yarıp çıkarmışlar. Dediki "buradan telef oluyum diye kaçtık, orada daha iyi öptüler 🙂" eli bandajlı - yarım uyuşuk halde 150-175gr ile surf e devam etti 🙂

Geçmişolsun güzel ağabeyim 🙂 Benim de ağrı eşiğim yüksektir ve her er kişiden bu gibi durumlarda dayanıklı olmasını beklerim. Yalnız ömür dediğimiz zaman diliminin 2. yarısından itibaren eskisi gibi olamıyor er kişi. Daha dayanıksız, metabolizması zayıf, ağrı eşiği düşük oluveriyor zamanla. Sana kocaman bir ''MAAŞALLAH'' diyorum. Ne uykusuzluk ne fiziksel yorgunluk ne acı ne akıp giden yıllar, hiçbirşey işlemiyor maaşallah. Beni bir kardeşin ya da oğlun olarak görüyorsan senden tek isteğim lütfen sağlığın konusunda daha dikkatli ol ağabeyim. Öpüyorum delik deşik ellerinden 😀

Geçmiş olsun dileklerine teşekkürler.

Hiçbirinizin başına gelmesin de, gerçekten gözünüzde büyütülecek bir olay değil.

Başınız gelecek olursa, ele, kola girdiğinde fazla telaşlanmayın.
Benim bir arkadaşın teknede dudağına girmiş. Atar damar göz vs dışında siz veya çevrenizdeki birine çıkarttırın. En doğrusu kendinizin çıkartması. Başkasının yapması durumunda acıyor falan diyebilirsiniz. Kendiniz acı durumuna göre operasyonu ayarlayabilirsiniz. Zor olan kısım iğneyi çevirip deriyi alttan delmek. Kolayca giren iğne deriyi alttan zor deliyor. Bunun nedeni içeriden tam dik duruma gelmemesi ve derinin esnekliği ayrıca sağlam bir organ olması.

Sol ele girmesi durumunda sağ elle çalışmak kolay. Solaklar için tersi.
Benim gibi sakarsanız sol kolunuza batırıp antreman yapın.
Bir gün kulağıma küçük bir sahte batarsa çıkarmayıp Hakanrakam gibi küpe yapacağım. Benim küpeyi kıskansın. 😀

Geçmiş olsun dileklerine teşekkürler.

Hiçbirinizin başına gelmesin de, gerçekten gözünüzde büyütülecek bir olay değil.

Başınız gelecek olursa, ele, kola girdiğinde fazla telaşlanmayın.
Benim bir arkadaşın teknede dudağına girmiş. Atar damar göz vs dışında siz veya çevrenizdeki birine çıkarttırın. En doğrusu kendinizin çıkartması. Başkasının yapması durumunda acıyor falan diyebilirsiniz. Kendiniz acı durumuna göre operasyonu ayarlayabilirsiniz. Zor olan kısım iğneyi çevirip deriyi alttan delmek. Kolayca giren iğne deriyi alttan zor deliyor. Bunun nedeni içeriden tam dik duruma gelmemesi ve derinin esnekliği ayrıca sağlam bir organ olması.

Sol ele girmesi durumunda sağ elle çalışmak kolay. Solaklar için tersi.
Benim gibi sakarsanız sol kolunuza batırıp antreman yapın.
Bir gün kulağıma küçük bir sahte batarsa çıkarmayıp Hakanrakam gibi küpe yapacağım. Benim küpeyi kıskansın. 😀

bu kötü durumdan bile mizah çıkarmanız ilginç.. herkesin harcı değil böyle lokal çözümler yapmak kendi üstünde.. ee sizdede artık bağışıklık oluşmuş gerçi.. şaka bir yana geçmiş olsun sanslıymıssınız önemli bir şey yok..

Bülent abi;
Yeni bir prof. alan edindin kendine.Öncelikle geçmiş olsun.
Ustalıkla kurtarmışsın kendini.

Back