Yine mi???

Çağlar özgül

Aktif Üye
Tepki
327
Ödül
73
Hobidaşlar merhaba,
Yine bir levrek balık avı ile karşınızdayım. Bu avda Spinizm ekibimizden Onur İnce bana eşlik etti. Uzun zamandır balık avına gidemiyordum, yine güzel bir levrek kandırmayı başardım. Bu avda asıl amaç lüfer veya kofana avı yapmaktı. Az dalarlı sahte Duel Hardcore Lipeless Minnow 90f kullanarak levreği kandırdım. spin yöntemi ile at çek yaparak güzel bir levrek avı oldu. Zevkli bir av günü gerçekleştirdik.
bu avda kullandığım ekipmanlar:
N.S Black Hole Dark Horse 2,74 cm 8-28 gr
Shimano Stradic 3000 FL
Kendo 8x 0,13 ip
Nippon ghost 0,37
Duel Hardcore Lipeless Minnow 90f

Gene mi levrek haa..
HEr yerde böyle söylemeyin, valla fena benzetirler.. 😀

Şaka bir yana aradığınız kofanayı bulamasanız da güzel bir av olmuş.
Kofanalar da rast gelsin.
Tebrikler

Öncelikle av için tebrikler. Biz herhalde lokasyondan kaybediyoruz bu işi baştan. Dilerim Allah ben dahil tüm hobidaşlara yine mi levrek dedirtecek anı yaşatır. Levrek skorum 0 🙂

Öncelikle av için tebrikler. Biz herhalde lokasyondan kaybediyoruz bu işi baştan. Dilerim Allah ben dahil tüm hobidaşlara yine mi levrek dedirtecek anı yaşatır. Levrek skorum 0 🙂
Su üstü kefal rengi sahte deneyin. İlla ki bir levrek denk gelir.

Gene mi levrek haa..
HEr yerde böyle söylemeyin, valla fena benzetirler.. 😀

Şaka bir yana aradığınız kofanayı bulamasanız da güzel bir av olmuş.
Kofanalar da rast gelsin.
Tebrikler
😂😂😂tesekkurler abi levrekler bizi bırakmıyor maalesef saka bir yana Allah eksikliğini aratmasın…

öncelikle tebrik edeyim ama şunu da diyeyim müsaadenizle; son 15 seferdir boş dönenler (ben) bir yanda, yine mi levrek diyenler öbür yanda, adaletin bu mu dünya 🙁

Back