Video Yok böyle levrek avı

turkerece

Aktif Üye
Tepki
407
Ödül
73
Bugün kıyıdan at-çek tekniği ve hafif spin takımı kullanarak inanılmaz bir levrek avı gerçekleştirdim
Boy tulumu giyerek suya giriyor ve avın yıldızı olan silikon karides sahte yem ile bol miktarda levrek buluyorum. At-çek tekniğiyle levrek avlama tüyoları Silikon sahte yem ile verimli av yöntemleri Kıyıdan hafif spin takımı ile mükemmel bir deneyim Balık avı meraklıları ve spin avcılığı meraklıları , bu videoyu izlerken hem keyif alacak hem de yeni teknikler hakkında bilgi edinecekler.

2 gün önce izledim ben bu videoyu, o kopan lider olmasa belki 2 fazla balık olurdu. Eğlenceli ve aksiyonlu bir videoydu, emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Tebrikler Türker
Çok güzel ve verimli bir av olmuş.
Bu avda limiti aşmışsın gibi

Bugün kıyıdan at-çek tekniği ve hafif spin takımı kullanarak inanılmaz bir levrek avı gerçekleştirdim
Boy tulumu giyerek suya giriyor ve avın yıldızı olan silikon karides sahte yem ile bol miktarda levrek buluyorum. At-çek tekniğiyle levrek avlama tüyoları Silikon sahte yem ile verimli av yöntemleri Kıyıdan hafif spin takımı ile mükemmel bir deneyim Balık avı meraklıları ve spin avcılığı meraklıları , bu videoyu izlerken hem keyif alacak hem de yeni teknikler hakkında bilgi edinecekler.
Türker öncelikle geçmiş Öğretmenler günün kutlu olsun kardeşim. Harika bir paylaşım, mükemmel bir av. İnce takımı korumak için mi , ilişkinler den çekindiğin için mi kalama ayarını o kadar açık bıraktın bilemedim ama jerk te kalama açmak enteresan bir tercih olmuş. Eline ,emeğine , bilgine sağlık. Daha irileri rast gelsin .

2 gün önce izledim ben bu videoyu, o kopan lider olmasa belki 2 fazla balık olurdu. Eğlenceli ve aksiyonlu bir videoydu, emeğine sağlık.
Aslında bu bile fazla 😊 Fakat senede 1 kere kıyıdan her atçek av disiplini yapanların yaşaması gereken nadir anlardan .Teşekkür ederim

Tebrikler Türker
Çok güzel ve verimli bir av olmuş.
Bu avda limiti aşmışsın gibi
Aman abi zaten fırsat kollayanlar var yemeye hazırlar
Levrekler çok iri değil havyarlı zmanda da değiller .Balıklar ince 600-1000 gr aralıklarındalar .Ucundan az kaçmışmıdır bilemiyorum

Türker öncelikle geçmiş Öğretmenler günün kutlu olsun kardeşim. Harika bir paylaşım, mükemmel bir av. İnce takımı korumak için mi , ilişkinler den çekindiğin için mi kalama ayarını o kadar açık bıraktın bilemedim ama jerk te kalama açmak enteresan bir tercih olmuş. Eline ,emeğine , bilgine sağlık. Daha irileri rast gelsin .
Abi çok teşekkür ederim nazik düşüncen için 🤗
Evet kalama çok sıkı değil. 0.08 mm ip ve LRF sınırlarında bi takımla bu tür balıklara girmek ip sahte kaybına yol açabilir.Sert vurulan aksiyonda dibe takılmış bir karidesi ipi vs tek hamlede kaybedebilir.2 m yi bulan bir kemane veya çiçinaya denk gelebilir.
Benim için bu şekilde olmasının herhangi bir sakıncası balık kaybı vs için söz konusu değil.Meraya ve hedef balığa kullanılan takıma göre uygun gördüğüm kalama sertliğini kullanırım.Ama burada çıkan şeyler için takım kürdan gibi kalabilir.

Back