Sarozorfoz
Daimi Üye
8. ci abone benim
desteklerinizi bekliyoruz dostlar
sizleri de bekleriz (link)
8. ci abone benim
desteklerinizi bekliyoruz dostlar
abone olduk sizleri de beklerizBu da benim paylaşımlarımı yaptığım kanal şimdilik iki video var zamanla av özetlerimi arşiv niyetine paylaşmayı düşünüyorum 🙂
işlem tmm
sizleri de bekleriz (link)
Abone oldum hocam benden tam destek... ama bu paylaşım altında herkes birbirine bakıyor... neden herkes abone olup destek olmaz anlamıyorum.. hatta bazı arkadaşlar aylardır aynı abone sayısındasın diyip kendi çaplarında makara yapmaya bile çalışıyorlar!!! buraya destek için link atıp destek bekliyorsam ve aynı sayıdaysa bu benim değil makara yapan yada görmezden gelen kişilerindir. kusura bakma kafama takılan bi konuydu yazmak istedim.. şansınız açık olsunArkadaşlar burada duyurulan bütün kanallara abone oldum, sizlerinde kanalıma abone olmanızı bekliyorum, abone olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yavuz abi tabii olurum naber nasılsın?4. cü abone benim sizleri de beklerim
(link)
Teşekkürler Melih iyiyim sen nasılsın?Yavuz abi tabii olurum naber nasılsın?
Nolsun abi tatlısuyu boşladık tuzlusuya yöneldik tamamen.videolarını izledim , patlak havada yemli daha zor oluyor , spin yapmanızı öneririm abiTeşekkürler Melih iyiyim sen nasılsın?
Arkadaşlar burada duyurulan bütün kanallara abone oldum, sizlerinde kanalıma abone olmanızı bekliyorum, abone olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.