Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Arkadaşlar burada duyurulan bütün kanallara abone oldum, sizlerinde kanalıma abone olmanızı bekliyorum, abone olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Abone oldum hocam benden tam destek... ama bu paylaşım altında herkes birbirine bakıyor... neden herkes abone olup destek olmaz anlamıyorum.. hatta bazı arkadaşlar aylardır aynı abone sayısındasın diyip kendi çaplarında makara yapmaya bile çalışıyorlar!!! buraya destek için link atıp destek bekliyorsam ve aynı sayıdaysa bu benim değil makara yapan yada görmezden gelen kişilerindir. kusura bakma kafama takılan bi konuydu yazmak istedim.. şansınız açık olsun

Arkadaşlar sizlere destek olmak amacı ile aşağıdaki kanalların hepsine abone oldum, bulabildiğim videoları izleyip, like attım, hepsinin birer videosuna yorum bırakmaya çaba gösterdim. bu platformdaki hobidaşlar olarak birbirimize destek olmazsak kimse bize destek olmaz, herkese kolay gelsin.
Melokast, Lrf Akademisi, Hedef balık, power fish, Hakan Kayhan, Yanık Yanıkoğlu, KadriAbi Fishing Co., Nedim EROĞLU, Dogu Fishing, Balık Zamanı, Koray Beğendi, doktorlrf, Ensar Aydın, trkc, W Outdoors, Barbaros Küpcü, Kafa bu, Balık istasyonu, Erdinç Dokuman, Uğur Samsa, Rapalacı 34, Melih Rasim Can
Sizlerden de hem bana hem de diğer arkadaşlarımıza aynı desteği bekliyorum, herkese şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Back