Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

(link)

Merhaba arkadaşlar
Balık sevdam ailesine bize böyle bir imkan sunduğu için çok teşekkür ederim. Aranıza yeni katıldım. Burada çok iyi bir iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum. Herkese iyi seyirler dilerim.

HER HAFTA ÇARŞAMBA
SAAT :19:00'DA YENİ VİDEO

Tüm hobidaşlarımı beklerim.

Oltamızı suya bırakıyoruz peki denizin dibinde çupra yemimize nasıl saldırdığını , kabuklu sülünezi nasıl parçaladığını merak ediyor musunuz. Bu video bazı fikirlerimizi gözden geçirmemize neden olacaktır. İyi seyirler... Videolarımı Beğendiyseniz ve Yararlı bulduysanız abone olmayı unutmayın!

Abone Olmak İçin : (link) -

Takoz Çupralar ile Dolu Bir Av Günü :(link) -

Sahili Kiloluk Çupralar Sardı : (link) -

3 Kamera ile Çekilmiş Balık Avımız : (link) -

2018 Yılı Balık Avı Sezonumuzu Açtık : (link) -

Takoz Çupralar Bu Videoda Fenaaa : (link) -

Arkanıza Yaslanın ve Soluksuz Bir Balık Avı İzleyin : (link) -

Sizde Böyle Çupra Avlamak İster misiniz ? : (link) -

Eşim ile Beraber Balık Avı Kaçamağı : (link) -

En Büyük Trofem ve Sürpriz : (link) -

Mordoğan Ardıç'ta Gerçekleştirdiğimiz Balık Avı : (link) -

Balığa Fısıldayan Adamlar Balık Avında Fena Fena İzle 🙂 : (link) -

İnciraltı'nda Harika Mera Bulduk : (link) -

Bu Çupralar Ölmeyi Unutmuş Mübarek : (link) -

Engelliler Parkında Harika Bir Balık Avı : (link) -

İndir Bindir Balık 23 Nisan Kutlu Olsun : (link) -

Güzelbahçe'de Balığa Doyduk Yok Böyle Bir Av : (link) -

Mükemmel Bir Gün Sonu Kantar Karakolu Yanı : (link) -

Senden Kaçan Bana Geldi Toprağammmm : (link) -

Avlak Yerimizin Drone Kamera Çekim Görüntüsü : (link)

Beni Diğer Sosyal Medya Platformlarımdan Takip edebilirsiniz.

Facebook :(link)
İnstagram : (link)
Selamlar. Abone oldum. Takip ve desteğini bekliyorum.
Oltacı Çocuk Ahmet Hınıslı

Turna sezon açılışı arkadaşlar. Yorumlarınızı youtube üzerinden bekliyorum. herkese rastgele.

Arkadaşlar,
çoğumuz youtuba video yüklüyoruz , az çok kendi çabamızda youtuber sayılırız 🙂
paylaştığımız seyrettiğimiz videolara like , yorum ve abone ol tuşuna basmayı ihmal etmiyelim.
bu anlamda da birbirimize destek olalım , bu işlemler 1-2 saniyenizi alıyor ve hiçbirşey kaybettirmiyor.

hatta isterseniz bu konu başlığı altında tüm hobidaşlarımız youtube videolarını paylaşsın ve birbirimize destek olalım

ne dersiniz ?
İşlem tamam 👍
Abone oldum hocam. Bu da benim kanal, desteklerinizi beklerim🙂

"(link)"

buda benim kanalım . isabetli bir konu olmuş birbirimize destek olursak video çekme konuusndada kendimizi geliştirebilirz.
işlem tamam 😉
(link) evet beyler desteğinizi bekliyorum 987 abone kaldı 1000 olmasına 🤣🤣🤣🤣
(link)

Bu da benim kanalım, her şeyi paylaşma ihtimalim var sadece balık değil 🙂
Buda bizim Hedef Balık Kanalımız

Selamlar, buda benim kanal, Bir ara çok ilgileniyordum artık eski hefesim , Vaktim kalmadı .

Bir kanalda benden herkese rast gelsin

Her hafta bir video ekleyeceğim, abone olun takipte kalın 🙂

(link)
Arkadaşlar ben bu konuya ufak bir değinmek istiyorum. Çoğunluk 1000 aboneye ulaşmaya çalışıyor, ama 1000 aboneye ulaşıncada hiçbir şey olmayacağının farkında değil.
Yani eğer hedef para kazanmaksa 1000 değil 10.000 aboneylede para kazanamayacaksınız. Benim 2500 abonem var sayılır, geçen ayki kazanç 4,10 Dolar.

Amacınız para kazanmaksa balık avcılığı videosuyla para kazanamazsınız. Çünkü hedef kitle toplumun 0,5%'i bile değil ve o hedef kitle içindeki çoğunluk balık avı videoları izlemiyor bile.

Şöyle açıklayayım; Hangi kanala bakarsanız bakın dünya çapında hepsinin balık av videosu çok az görüntülenir, izlenme alan videolar daha çok teknik bilgi videolarıdır. Kimse yani senin balığı nasıl avladığını görmek istemiyor, kendisi avlamak için bilgi istiyor sadece.

Türkiyede bu işten para kazanacak kadar iyi yapan tektük kanal vardır, misal Avlak Yeri onlarda yaptıkları avdan ziyade, eğlenceli video çektiklerindendir. Ancak öyle uzun ve eğlenceli video çekerseniz para kazanma ihtimaliniz olabilir, yani olay balık değil insanları eğlendirmektir ve bunun biraz uzun olması gerekir. Avlak Yeri çok güzel bir iş yapmaktadır, takdir ediyorum. Oyunu Youtube'a ve insanların talebi doğrultusunda kuralına göre oynamaktadır.

Peki ben neden yapıyorum; Benim videoları kanalım olmadan öncede kendim için çekip izliyordum ve etüd ediyordum, çok fazla detaycı bir kişiliğim v ar maalesef. Bunu birazda eşimin ısrarıyla bir anı amaçlı Youtube'a yükledim. Daha kanala başlamadan önce çok büyük bir video arşivim oluşmuştu. Kanala başladıktan sonra ilk önce sadece klasik av videoları yüklüyordum, ama o kadar çok sorular gelmeye başladıki:
Yemi nasıl takıyorsun?
Tasma nasıl atılır?
Çupra nasıl avlanır?
Mazmoz nasıl yapılır?
Vs.

Onları tek tek cevaplamaktansa, çok gelen sorular üzerine video yaptım kurtuldum.

Eskiden burda forumlarda çok geziyordum boş vaktimde, şimdi onun yerini kanal aldı, forumlarda yok sayılırım.

Ben bir anı olsun diye yaptım, sizinde amacanız buysa yapın. Eğer para kazanmak istiyorsanız, o zaman ben size başka bir kategoriyi tavsiye ederim mesela LifeHacks gibi bir kategori. O herkesin ilgi alanında bir kategoridir.
(link)elamlar...

Ben de linki şuraya bırakayım. (link)

Rastgele...
Selamlar ;

👍 (link)
Yapmış olduğum bi kaç turna avını sizinle paylaşmak istiyorum.. Farklı av videolarıda mevcut 🙂
@bestofwesd
Çok güzel bir konu açmışsınız öncelikle tebrik ederim, dayanışma sayesinde hepimizin kanalları izlenme ve abone artıracaktır. Hiç üşenmeden tek tek hepinize abone oldum.Bu arada bu yaz İstanbul'da veya yakın bir lokasyonda organizasyon yapsak, tekne ile balık avında oltaları ve kameraları çalıştırsak ne dersiniz? Hem tanışıp sosyalleşmek hem de düzenli bir etkinlik sahibi olsak güzel olmaz mı? Hepinize rastgele. Buda benim kanalım geri dönüşleri bekliyorum. 🙂
karşılıklı takipleşelim hobidaşlar
Merhaba Arkadaşlar;
Para kazanma özelliğim dün açıldı. Umarım videolarımı beğenir ve kanalıma abone olursunuz. Ben mesajlara bakarak abone olmaya başlıyorum. Hepinize rastgele ve youtube de başarılar.

Herkeze merhabalar forumunuzda yeniyim,Alanya dan yazıyorum
Gerçekten okuduğuma inanılmaz mutlu olduğum post budur sanırım..youtube yepyeni bir mecra,herkez belki maddi belki manevi çabalarını ortaya koyup ortadaki pastadan bir dilim almaya çalışıyor.ve işin güzel tarafı bu iş için kimsenin cebinden 1 kr masraf çıkmıyor..ama nedendir bilinmez insanların eli titriyor abone ol tıklanırken.Ben yeni üye oldum ama okuduğum post lardan anlıyorum ki gayet güzel bir forum.bende youtube da yeniyim.aşağıya linki ekliyorum izleyip yorum yapabilir merak ettikleriniz veya tavsiyelerinizi yorum bölümünden yapabilirsiniz.bende tek tek post lardaki videoları izleyip yorumlarımı esirgemeyeceğim..herkeze şimdiden teşekkürler

Merhaba Dostlarım.

Tekneden çinakop avımı sizler ile paylaşmak istedim. kanaldaki diğer hobidaşlarıma bende abone olarak destek olurum.
sizlerde izleyerek beğenerek abone olursanız memnun olurum.

Bu da benim paylaşımlarımı yaptığım kanal şimdilik iki video var zamanla av özetlerimi arşiv niyetine paylaşmayı düşünüyorum 🙂

Tüm kanallara abone oldum.
desteklerinizi bende bekliyorum.

abone oldum bu da benim desteklerinizi bekliyorum
Herkese selamlar.
Elimizden Geldiğince bizde birşeyler paylaşıyoruz.
Herkese iyi seyirler dilerim.

(link)
Çok teşekkürler.Video samimi bir arkadaşıma ait. Etrafımda balık avcılığını bu şekilde yapan dostlarım olduğu için şanslıyım. Videoyu merak edenler için buraya bırakıyorum.

O zaman bu da benden olsun 🙂
Dikkat ! Bol Balık ve Bol Keyif İçerir
(link)

Merhaba arkadaşlar
Balık sevdam ailesine bize böyle bir imkan sunduğu için çok teşekkür ederim. Aranıza yeni katıldım. Burada çok iyi bir iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum. Herkese iyi seyirler dilerim.

HER HAFTA ÇARŞAMBA
SAAT :19:00'DA YENİ VİDEO

Tüm hobidaşlarımı beklerim.

Oltamızı suya bırakıyoruz peki denizin dibinde çupra yemimize nasıl saldırdığını , kabuklu sülünezi nasıl parçaladığını merak ediyor musunuz. Bu video bazı fikirlerimizi gözden geçirmemize neden olacaktır. İyi seyirler... Videolarımı Beğendiyseniz ve Yararlı bulduysanız abone olmayı unutmayın!

Abone Olmak İçin : (link) -

Takoz Çupralar ile Dolu Bir Av Günü :(link) -

Sahili Kiloluk Çupralar Sardı : (link) -

3 Kamera ile Çekilmiş Balık Avımız : (link) -

2018 Yılı Balık Avı Sezonumuzu Açtık : (link) -

Takoz Çupralar Bu Videoda Fenaaa : (link) -

Arkanıza Yaslanın ve Soluksuz Bir Balık Avı İzleyin : (link) -

Sizde Böyle Çupra Avlamak İster misiniz ? : (link) -

Eşim ile Beraber Balık Avı Kaçamağı : (link) -

En Büyük Trofem ve Sürpriz : (link) -

Mordoğan Ardıç'ta Gerçekleştirdiğimiz Balık Avı : (link) -

Balığa Fısıldayan Adamlar Balık Avında Fena Fena İzle 🙂 : (link) -

İnciraltı'nda Harika Mera Bulduk : (link) -

Bu Çupralar Ölmeyi Unutmuş Mübarek : (link) -

Engelliler Parkında Harika Bir Balık Avı : (link) -

İndir Bindir Balık 23 Nisan Kutlu Olsun : (link) -

Güzelbahçe'de Balığa Doyduk Yok Böyle Bir Av : (link) -

Mükemmel Bir Gün Sonu Kantar Karakolu Yanı : (link) -

Senden Kaçan Bana Geldi Toprağammmm : (link) -

Avlak Yerimizin Drone Kamera Çekim Görüntüsü : (link)

Beni Diğer Sosyal Medya Platformlarımdan Takip edebilirsiniz.

Facebook :(link)
İnstagram : (link)
Balık Peşinde Büyük Rota - İlk Serinin Fragmanı

Tutkumuz balık tutmak. Bir diğer tutkumuz en iyi görseli yakalamak. Olta balıkçılığı üzerine Türkiye’de görsel bir hafıza oluşturmak için yola çıktık. Farklı coğrafyalarda farklı deneyimler edinmek, yeni şeyler öğrenmek, balıkçılık ve balık davranışları konusunda deneyimli ve profesyonel insanlarla tanışmak ve onları kayıt altına almak amacındayız.

Hafif Spin takım ile teknede aksiyon dolu muhteşem bir balık avı yaptık. Üç yıldır kullandığım Okuma Ceymar'ın kalamasını daha önce hiç böyle görmemiştim! İki kez üst üste aldığım aynı balık kalamayı adeta yaktı!

Antalya'ya geldiğim ilk dönemlerde yapmış olduğum bu balık avı, hayatımın en unutulmaz avlarından biri oldu. Daha meraya giderken sırtı ile başlayan avımıza, farklı meralarda farklı balık avlarıyla devam ettik. En son yaşadığım adrenalin dolu mücadele ise güne damgasını vurdu!
Buda benım kandlım
(link)
Turna sezon açılışı arkadaşlar. Yorumlarınızı youtube üzerinden bekliyorum. herkese rastgele.

HERKESE ABONE OLDUM DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM 🙂
(link)

Son düzenleme:
Back