Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Bende youtubeden para kazanmayı dusunuyorddum hocam ama cok uzun surec oldugu ıcın vazgectım. instagramda takıpcı satın alıp vıdeoları ordan paylasıyorum daha cok ısıme yarıyor.

Uzun zaman oldu arkadaşlar bu bölümde paylaşım yapmadım, en son yayınladığım balık avı videosu iyi seyirler

Bizde kanal adresimizi bırakalım belki İstanbul Boğaz avcılığı hakkında bazı abilerimize / kardeşlerimize faydamız dokunur.

(link)

Hafta başında öğleden sonra fırsat bulup ufak bir kaçamak yaptık tekne ile avcılar açıklarında çapari ile istavrite çıktık tavalık balığımızı aldık. Balık boyları biraz küçüktü 😔, tuttuğumuz balık kadar da suya iade ettik ve biraz daha büyümeleri için onlara zaman tanıma kararı verdik, desteklerinizle büyüyoruz teşekkürler, herkese iyi seyirler.

Herkese merhaba, şubat ayının son günlerinde sabahleyin yine bir iş çıkışında rüzgarlı bir hava vardı. Her ne kadar rüzgara karşı atışlar yapsam da sahtelerimizi yüzdürmeyi bildim. Hafif yaralı olarak sahteden kurtardığım ispendeği suya geri iade ettim. Islak kayalarda yürümek ve hatta durarak atışlar yapmak bile tehlikelidir. Bunun örneğini düştüğüm sahnede görebilirsiniz 😀

Back