Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Herkese Merhaba , Bugün sizlerle İstanbul Terkos Gölü Balık avı videomuzu paylaşmak istedik , umarım beğenirsiniz. 2021 Turna Sezonu hepimize hayırlı olsun , bizde sezonu açtık. Güzel bir av oldu, at çek yaparak spin takımlarımızla balığı aldık. İyi Seyirler, Palamar Team

BEĞENDİYSEN BEĞENİP YORUM YAP DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Merhaba kıymetli dostlar, 2021 yılının ilk turna avıyla sizler leyim. Okulların kapanmasıyla temmuz ayında ancak fırsat bularak av yapabildik. Hava sıcaklığının yaklaşık 34/36 derece arasında olduğu bir günde akşam üzeri yaptığımız avda gayet güzel oldu. Bazen aldık bazen saldık bazende kaçırdık. Hepsi bir arada oldu. Avın sonuna doğru kameramıza takılan yılansa son noktayı koydu. Keyifli seyirler diliyorum.

Merhaba Hobidaşlar,

Benimde bir youtube kanalım var daha çok araçların çarpışma testlerine göre güvenlik incelemesi şeklinde. Birkaç tanede hobimiz balıkçılık üzerine video var. Daha çok yeni araba alırken güvenlik sizin için önemli ise mutlaka bir göz atın derim.

Beni takip eder destek olursanız çok sevinirim. Bende bu sayfadan geriye doğru takip ederek ilerleyeceğim.

(link)

Bu video da enson bot ile çıktığımız avdan

<iframe width="560" height="315" src="
" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Saygılar, Selamlar

Hayallerimdeki Balık İçin Çıktığım Antalya Turunda Çok Şükür Allaha Hayallerimi Süsleyen Balığı Kandırmayı Başardım Balığın Olmadığı Bir Süreçte Böylesine Bir Balığı Kandırmak Sevincime Ayrı Bir Sevinç Kattı Ustalığını Ve Kaptanlığını Konuşturan Fahri Dere Captain Kaptanıma Ayrıca Çok Teşekkür Ederim Son Dakikaya Kadar Vazgeçmedi Girmedik Taş Yamaç Bırakmadı Tam Umutlarımızın Bittiği Anda Kaptanımızın Güvendiği Mera Bizi Yanıltmadı Yaklaşık 20 25 Dk’lık Mücadele Sonucu Kazanan Taraf Biz Olduk 140 Cm +20 Kg Balık Kucaklarımdaydı İnanılmaz Bir Duygu Ve Tecrübe Oldu Benim İçin. Takım Bilgisi: Shimano Biomaster 8000 SW SavageGear Salt Slow Jigging 183 cm 100–200 Pro Hunter Bonito 350 Grm Pembe Kendo Multi Color x8 0.35 mm Nomura Akashi 0.80 mm Assist:Ferhat Karakoç Kaptan:Fahri Dere Captain Mera:Antalya

Back