Facebook ta gurup mu açayım?Cemil abi biliyor benim magduriyetimi hummer dan bir anda hummur deyince igrenti geldi 😀
Size katılıyorum,lakin dişinden tırnağından arttıran kardeşlerimiz için uğraşım..aslında yazılacak seyler varda boşver Cemil hocam , mal satmak ayrı esnaflık apayrı bırsey...
bunu oranın genelı olarak yazıyorum. esnaflık konusunda uzun zamandan berı tanıdıgım cengız balıkçılık bır başka.
Kil payiyla donmusum abi ozaman. Q7 ile potenza arasinda kararsizdim. Gittim konustum almaya dahi niyetlendim sonra icimden bisey git birde potenzaya bak dedi. Gittim potenza aldim. Simdi anladim ne kadar dogru bi karar vermisim.
Ne zaman gitsem aradigim urunden farkli seyler oneriryor. Rapala dahi baksam hep yukinin makinelerini al bu makine cok iyi buda iyi buda iyi diye biseyler satisi icindelerdi.
İnşaallah Makina konusundada doğru karar verirsin. Macera arama, gel söz dinle.Kil payiyla donmusum abi ozaman. Q7 ile potenza arasinda kararsizdim. Gittim konustum almaya dahi niyetlendim sonra icimden bisey git birde potenzaya bak dedi. Gittim potenza aldim. Simdi anladim ne kadar dogru bi karar vermisim.
Ne zaman gitsem aradigim urunden farkli seyler oneriryor. Rapala dahi baksam hep yukinin makinelerini al bu makine cok iyi buda iyi buda iyi diye biseyler satisi icindelerdi.