Yuki amg carp kullanan var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Exper daha fazla mağdur olma, bak bedava diye atlıyorsun sonra trofe kaçırma o rapalayla 😀

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Cemil abi biliyor benim magduriyetimi hummer dan bir anda hummur deyince igrenti geldi 😀
Facebook ta gurup mu açayım?
Dimağ yuki oltaya gel mağdurları diye..
Yada yuki rapalayı hediye olarak satışa çıkarıp orda en çok mağdur olana hediye diye mi yazayım?

Facede Rapala satışı üzerinden hediye diye belirtip satışa çıkar diyenler bu mesajı beğensin..

aslında yazılacak seyler varda boşver Cemil hocam , mal satmak ayrı esnaflık apayrı bırsey...
bunu oranın genelı olarak yazıyorum. esnaflık konusunda uzun zamandan berı tanıdıgım cengız balıkçılık bır başka.

aslında yazılacak seyler varda boşver Cemil hocam , mal satmak ayrı esnaflık apayrı bırsey...
bunu oranın genelı olarak yazıyorum. esnaflık konusunda uzun zamandan berı tanıdıgım cengız balıkçılık bır başka.
Size katılıyorum,lakin dişinden tırnağından arttıran kardeşlerimiz için uğraşım..
Daha düne kadar emre kardeşimize burayı tavsiye ediyorken,şimdi burada bunları yazıyor olmam! Siz şimdi nasıl cengiz balıkçılık için iyi diyorsunuz ya,aman aynı duruma düşmeyelim..
İnanki hiç umrumda (maddi olarak) ama işte aması var..!

Kil payiyla donmusum abi ozaman. Q7 ile potenza arasinda kararsizdim. Gittim konustum almaya dahi niyetlendim sonra icimden bisey git birde potenzaya bak dedi. Gittim potenza aldim. Simdi anladim ne kadar dogru bi karar vermisim.

Ne zaman gitsem aradigim urunden farkli seyler oneriryor. Rapala dahi baksam hep yukinin makinelerini al bu makine cok iyi buda iyi buda iyi diye biseyler satisi icindelerdi.

Kaca aldınız acaba vega yi?

Kil payiyla donmusum abi ozaman. Q7 ile potenza arasinda kararsizdim. Gittim konustum almaya dahi niyetlendim sonra icimden bisey git birde potenzaya bak dedi. Gittim potenza aldim. Simdi anladim ne kadar dogru bi karar vermisim.
Ne zaman gitsem aradigim urunden farkli seyler oneriryor. Rapala dahi baksam hep yukinin makinelerini al bu makine cok iyi buda iyi buda iyi diye biseyler satisi icindelerdi.
İnşaallah Makina konusundada doğru karar verirsin. Macera arama, gel söz dinle.

Back