Yuki amg carp kullanan var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam bazi konularda okumustum. Sa fligenlere kol uzatip topuz felan takiyorlarmis. Onu nereden temin edebiliriz. Kolu degistirince gucunun arttigini soyluyorlar.
Yasin kardeşim kol uzatılarak makinenin gücü artmazzzzz. Sadece sen daha rahat hissedersin. Arabanın bijon anahtarına boru takmış gibi.Ama ben bu uygulamaya taraftar değilim. Makineye binen gücü direk elde hissetmek daha güvenli. Makine zorlandığı oranda sizinde zorlanmanız daha doğru. Yoksa tak 12cm kolu çatırtı duyana kadar çevir .....?

Hocam bazi konularda okumustum. Sa fligenlere kol uzatip topuz felan takiyorlarmis. Onu nereden temin edebiliriz. Kolu degistirince gucunun arttigini soyluyorlar.

Kendin şahsi düşüncem sa fliegene 1 kol yakışmıyor 2 dengeyi bozuyor, sadece topuz takarak gayet keyifli oluyor

Ben AMG Slow'u bekliyorum, eğer içime sinerse 1 tane edineceğim ama henüz stoğa girmedi. bu ay başında yeni siparişler gelecekti hele bir haberi gelsin incelemeye gideceğim çünkü gerçekten kağıt üzerinde iyi duruyor.

Ben AMG Slow'u bekliyorum, eğer içime sinerse 1 tane edineceğim ama henüz stoğa girmedi. bu ay başında yeni siparişler gelecekti hele bir haberi gelsin incelemeye gideceğim çünkü gerçekten kağıt üzerinde iyi duruyor.
Biz bugün kısmetse uğrayacağız,güncel bilgi alıp paylaşırız 🙂

10 numara olur Cemil bey yoksa 2. el 35 qd'ye doğru kayacağım galiba 🙂

AMG slow'u hangi avda kullanmayı düşünüyorsunuz, sanırım yemli için tavsiye ediliyor acaba kurşun arkası at çekte kullanılabilir mi?

ben genelde at çek istavrit ve beklemeli için düşünüyorum kurşun arkası hiç yapmadım ama yapılabilir gibi geliyor genel olarak okuduklarımdan anladığım.
hem ağırlığı iyi hemde devri 1:4,0 ile güzel gibi duruyor tabi dediğimiz gibi kağıt üzerinde bunlar.
teori pratiğe gelince iş değişebiliyor 🙂

Back