Yuki amg carp kullanan var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bi boka yaramaz makina söyleyim iddayada girerim zaten önceki modelin dişli sistemiyle oynayıp az sardırmışlar makinaya böylece millet alır kullanır demişler ama okuma avanger 65 bile daha iyi söyleyim zaten alın gelin yanıma atıp çekelim sizde göreceksiniz nedemek istediğimi anlarsınır kullanmadan anlayamassınız kamışlarıda bi boka yaramaz sadece masarati kamışı iyi oda 2500 tl aldın aywayı yedin birdaha satmak istesen şemsiye girdi 1000tl satarmısın satamaz sın (bakın esnaflıkdan daha bahsetmedim bile 😉

Madem anlattım detaya gireyim;olaya onun penceresinden bakmamız lazımmış,makineyi satın almışız,şimdi başka bir ürünle değişim yapamazmış,zaten bize hep indirimli satıyormuş..makineleri incelediler,baktılar ama cevapları bu oldu..değişim nedenlerimizden biride,makinenin dişlisinin bozulacağını düşündüğümüzü söyledik,shimanoyı bile aradılar...sadece değişim yapmamak amaçlı...

Açıkçası böyle bir yaklaşım sonucu alacağımı düşündüğüm makinadan şu anda vazgeçmiş durumdayım.

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Makineleri evirdiler,çevirdiler....baktılar...bahane aradılar..Baktılar ki makineler sıfır,kullanılmamış....,shimanoyu telefonla aradılar....eyvah dedim içimden yurt dışına gönderirlermi diye 😀😀

Açıkçası böyle bir yaklaşım sonucu alacağımı düşündüğüm makinadan şu anda vazgeçmiş durumdayım.

Zaten AMG lerin çoğu ikinci el olarak satışta,fiyatlar yerde...ben olsam toplarım makineleri,hatta geri çağırırım...müşteri kaybedeceğime,para kaybederim..

Cemil bey, tüketici hakları denen bir şey var ayrıca hakkı hukuku geçtim esnaflık var, bizde esnafız müşterinin (bizim için hasta) derdinden sıkıntısından elden geldiğince anlamaya çalışırız. Üzüldüm açıkçası hem sizin adınıza hemde kendi adıma...

Cemil bey, tüketici hakları denen bir şey var ayrıca hakkı hukuku geçtim esnaflık var, bizde esnafız müşterinin (bizim için hasta) derdinden sıkıntısından elden geldiğince anlamaya çalışırız. Üzüldüm açıkçası hem sizin adınıza hemde kendi adıma...

Bora bey ,makine ve verdiğimiz para çok dert değil,
Ama yaptığı muamele (diyelim) o beni yaraladı.. Tamam iş yok,satışları az ...
Ama değer kaybetme be abicim..

Durum şundan ibarettir; Biz 2tane surf makinesi almıştık..Daha sonra bu makineleri kullanmadan geri verip,biomaster alalım diye düşündük,lakin Erol ile aynı marka kamış ve makine kullanıyoruz,Erol bio aldığı için bende bu iki makineyi verip bio alırız diye düşündük.
Dün aradım durumu izah ettim ,biomaster yok ama bakarız dedi..
Bu gün gittik,makineleri götürdük ....
Sanki dün konuşmadık durumu izah etmedik....
Neyse uzatmayalım anladıkki makineleri almaya niyeti yok ,hatta takas dahi yapmaya yanaşmadı..
Durum bundan ibaret..
Hata bizdemi?
Diye düşünüyorum 😉
Makine sıfır kutusunda olmasına rağmen değişim yok...Yazı yazacağım dedi,satılan mal geri alınmaz diye...
Çok şaşırdım çok..🙂

cemil abi hangi surf makinayı almıştınızda geri almadı ?

Neyse artık ben bu konuda yazmak istemiyorum,Zaten kendisinede dediğim gibi,
Artık o mağzaya, adımımı dahi atmayacağım..
Allah insanlığı unutturmasın kimseye..😉

Back