Sizin açınızdan bitmiş olabilir bu güzel çünkü forumların amacı budur...Günaydın arkadaşlar,Selçuk bey ile tekrar görüştüm ,konu tatlıya bağlanmıştır...
İnsanız herkes hata yapabilir...
Yeterki gönül almayı bilelim...
Malesef olmadı 🙂Size katılıyorum Hamdi bey...
Sadece şunu merak ediyorum,sizinde mağzanız olduğu halde ! Bu büyük plartfomda A balıkçılık veya b balıkçılık sahipleri bu güne kadar size bir teşekkür yada güzel bir söz soyledimi?
Mesela,Hamdicim seninde satış yerin olduğu halde bizim yerler için yazılan tavsiyelere izin veriyorsun, sağ ol gibilerinden ?
Utandım onlar adına söylüyorum,ALLAH sizden razı olsun ..Malesef olmadı 🙂
Selamlar,av nasıl geçti?Abi boşver bu kadar laflamak yeter hadi ava çıkalım artık 😉
bu kez cidden iyi geceler 🙂, benim çıkmam lazım merada bekliyorlar...
herkese rastgele...
Sitemiz ve Adminimiz adına o özrü bu sayfada bizde bekliyoruz.Sizin açınızdan bitmiş olabilir bu güzel çünkü forumların amacı budur...
Ancak; Şahsıma ve Sitemize yapılmış olan davranışlardan ötürü bir özür borçlarının olduğunu düşünüyorum..
Forumlarda ürünler övülürken firmalar arayıp teşekkür etmiyor. Ama sorunlar yazılınca nedense tehtit vari söylemler ile üzerimize geliniyor...
Rastgelsin..
vatoz çektik yine cemil bey adımız vatoscuya çıktı valla 🙂 başka birşey alamadık. bu akşam çekmece veya bababurnu tarafını deniycem bakalım, hayırlısı.Selamlar,av nasıl geçti?
Bende bekliyorumSitemiz ve Adminimiz adına o özrü bu sayfada bizde bekliyoruz.