Yuki amg carp kullanan var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar,Selçuk bey ile tekrar görüştüm ,konu tatlıya bağlanmıştır...
İnsanız herkes hata yapabilir...
Yeterki gönül almayı bilelim...
Sizin açınızdan bitmiş olabilir bu güzel çünkü forumların amacı budur...

Ancak; Şahsıma ve Sitemize yapılmış olan davranışlardan ötürü bir özür borçlarının olduğunu düşünüyorum..

Forumlarda ürünler övülürken firmalar arayıp teşekkür etmiyor. Ama sorunlar yazılınca nedense tehtit vari söylemler ile üzerimize geliniyor...

Rastgelsin..

Size katılıyorum Hamdi bey...
Sadece şunu merak ediyorum,sizinde mağzanız olduğu halde ! Bu büyük plartfomda A balıkçılık veya b balıkçılık sahipleri bu güne kadar size bir teşekkür yada güzel bir söz soyledimi?
Mesela,Hamdicim seninde satış yerin olduğu halde bizim yerler için yazılan tavsiyelere izin veriyorsun, sağ ol gibilerinden ? Sonuçta reklam amaçlı yazı yazmak yasak! Ama siz yinede göz ardı ediyorsunuz 😉🙂
Örnek verecek olursak xxx balıkçılık ismi ve nice mağzaların ismi çoğu kez yazıldı...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Size katılıyorum Hamdi bey...
Sadece şunu merak ediyorum,sizinde mağzanız olduğu halde ! Bu büyük plartfomda A balıkçılık veya b balıkçılık sahipleri bu güne kadar size bir teşekkür yada güzel bir söz soyledimi?
Mesela,Hamdicim seninde satış yerin olduğu halde bizim yerler için yazılan tavsiyelere izin veriyorsun, sağ ol gibilerinden ?
Malesef olmadı 🙂

Sizin açınızdan bitmiş olabilir bu güzel çünkü forumların amacı budur...

Ancak; Şahsıma ve Sitemize yapılmış olan davranışlardan ötürü bir özür borçlarının olduğunu düşünüyorum..

Forumlarda ürünler övülürken firmalar arayıp teşekkür etmiyor. Ama sorunlar yazılınca nedense tehtit vari söylemler ile üzerimize geliniyor...

Rastgelsin..
Sitemiz ve Adminimiz adına o özrü bu sayfada bizde bekliyoruz.

Back