Satılık Yuki R8 4.25 Surf (Acil Satılık)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Forumda Forum gibi kalmalı görüyoruz ahbap çavuş işini biri ürün satıyor diğeri offf almasaydım kesin alırdım forumsa Forum kalmalı Sahibinden Com a döndü ilan var balık konusu yok mal mezata çıkarsa her türlü eleştiri gelebilir makuldur bin lira ister beşyüz teklif gelir satmaz bu ilan ve arkadaş için değil genel yorumum ve kanaatim alanada satanada hayırlı olsun

Öz
Erol Arkadaşım doğru söylemiş.burası Yardımlaşma forumu.anladığım kadarıyla Dimağ daki Selçuk Beyle teşviki muhabbetiniz bayağı iyi ve ürünleri gayet uygun fiyata alma imkanınız var.bende bu Yardımlaşma adına sizden bana bir adet yuki taylor Q6 kamış almanızı rica ediyorum.fiyatı 500 tl.civarî olursa çok sevinirim.sayenizde hem güzel hemde uygun fiyatlı bir kamış sahibi olur.sizede dua ederim.
özelden tel yaz gel gidelim alalım sana ne istiyorsan başka türlü inanmayacaksın galiba Q6 bilmem de gel sana r8 kamışı 850 tl alalım bilader varmı 850 tl len

Forumda Forum gibi kalmalı görüyoruz ahbap çavuş işini biri ürün satıyor diğeri offf almasaydım kesin alırdım forumsa Forum kalmalı Sahibinden Com a döndü ilan var balık konusu yok mal mezata çıkarsa her türlü eleştiri gelebilir makuldur bin lira ister beşyüz teklif gelir satmaz bu ilan ve arkadaş için değil genel yorumum ve kanaatim alanada satanada hayırlı olsun
Ben bu ürünü satanı tanımam etmem, evet daha yeni kamış aldım 1000 küsür tl ye ve evet bu kamış ta ideal üçlüm içindeydi, öyle ahbap Çavus işi değil sayın oğuzhand, siz neden bu ilana girip baktınız kamış güzel ilginizi çekti değil mi, merak yani, işte benimki de tam bundan ibaret, forumda kim kimi tanır ya da tanımaz bilmiyorsunuz sanırım ya çok girmediginiz için ya da takip etmediğiniz için, keşke bu onyargili konuşmayı yapmasaydınız

Öz
özelden tel yaz gel gidelim alalım sana ne istiyorsan başka türlü inanmayacaksın galiba Q6 bilmem de gel sana r8 kamışı 850 tl alalım bilader varmı 850 tl len
Ben sana inanmıyorum demedim Kardesim.sen uygun fiyata alabiliyorsun ama herkes senin aldığın fiyatlara alamaz dedim.yorumumu anlamadın galiba.bende sana gel bana bir iyilik yap Q6 Yı 500 tl.ye al bana gönder sana dua edeyim diyorum.ben İstanbul dışındayım orada olsam gelirim merak etme.buradan telefonla alışveriş yaptım mı yüksek fiyat çekiyorlar yazdım.benim yorumlarımı iyi okumamîşsînîz galiba.Bu arada da arkadaşın ilanının içine ettik kusura bakmasın.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back