Yumurtası Olan Balığı Avladım Ne Yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan profesor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

profesor

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Arkadaşlar merhaba, perch avladım ve eve geldiğimde içinden binlerce yumurta çıktı. Erken farketseydim salardım ve şuan çok üzgünüm. Bu yumurtaları büyütmenin bir formülü falan var mı? Evde büyütüp geri suya salsam? Şuan yumurtalar bir şişede suyun içinde duruyor.

Döllenmemiş yumurta onlar. Zaten çoktan ölmüştür. At gitsin.
Yapmayın be 🙁 Eve gelene kadar su motoruyla sürekli hava vermiştim eve geldiğimde de balık canlıydı. Sadece temizlerken gördüm yani yaklaşık 5dk kadar. Yinede ölmüş müdür?

baliklarin av zamani disinda avlanmis olabilirsiniz.. o yuzden havyarli olabilirler.. havyrlar icin su an yapcak bisey yok.. yem diye suya birakabilirsiniz, baska baliklar sebeplensin..

Yapmayın be 🙁 Eve gelene kadar su motoruyla sürekli hava vermiştim eve geldiğimde de balık canlıydı. Sadece temizlerken gördüm yani yaklaşık 5dk kadar. Yinede ölmüş müdür?
Tbikide öldü 🙂 Farzı misal bi mucize oldu ölmedi diyelim yumurta döllenmedikten sonra hiç bir işe yaramaz. Kendin dölleyemeyeceğine göre yapacak birşey yok 😀

Avlanmanın tabiatında bu var. Havyarsız olsa ne olacaktı. Bir süre sonra o da havyarlı bir balık olacaktı. Siz av yasağı dışında av yapmayın, vicdani boy ve kilo limitlerine uyun yeter.
Dünyadaki son havyarlı balık olsa eyvallah ama her balık elbet havyar tutacak. Bunun öncesinde veya sonrasında havyarsızken yakalamış olmanız bir şey değiştirmiyor.
Balık tutmak zaten biraz düşününce bir canlıyı yok etmek üzerine kurulu bir eylem. O zaman bu işi komple bırakalım.

Back