YURTDIŞINDAN GELEN ÜRÜNLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agartan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fiyat performans ürünü üreten kazansın... Elinde kazık olan değil 🙂

Arkadaşlar eğer yurt dışındaki alış veriş sitelerinden av bıçağı yada çakı bıçağı sipariş versek gelir elimize ulaşırmı acaba? Bazı ithal bıçaklar ülkemizde çok paahalı mesala Gerber yada Viktorinox gibi o yüzden düşündüm ebay amazon gibi alışveriş sitelerinden sipariş vermeyi daha önce hiç sipariş eden oldumu böyle ürünleri?
Ben geçmişte Cabelas'dan içinde bıçak da olan bir set getirtebilmiştim ama şimdi ne olur bilmiyorum açıkcası.
Ateşli silah olmadığı ve bıçak satın almak bir lisansa tabi olmadığı için sorun çıkmaz diye düşünüyorum

Ben geçmişte Cabelas'dan içinde bıçak da olan bir set getirtebilmiştim ama şimdi ne olur bilmiyorum açıkcası.
Ateşli silah olmadığı ve bıçak satın almak bir lisansa tabi olmadığı için sorun çıkmaz diye düşünüyorum
Sağol şeref abi konuyla ilgili bir cevap almak beni sevindirdi 🙂

Sağol şeref abi konuyla ilgili bir cevap almak beni sevindirdi 🙂
Yeni gördüm..
Senin soru araya giren vergi sorunları arasında kaybolmuştu.. 🙂
Vergileri temizledim, konu aslına döndü..
Hedeflediğin üründe yerli yabancı fiyat farkı ne kadar?

Yeni gördüm..
Senin soru araya giren vergi sorunları arasında kaybolmuştu.. 🙂
Vergileri temizledim, konu aslına döndü..
Hedeflediğin üründe yerli yabancı fiyat farkı ne kadar?
(link) abi ilk linkteki bıçağı av bayiinde gördüm 400₺ dedi (link) ikinci linkteki bıçak balıkta kullanmak için almak istiyorum ama onu görmedim piyasada iki bıçakta plastik saplı paslanmaz çelik korozyona dayanıklı avdan sonrada tatlı sudan geçirince paslanmaz kolay kolay.

(link) abi ilk linkteki bıçağı av bayiinde gördüm 400₺ dedi (link) ikinci linkteki bıçak balıkta kullanmak için almak istiyorum ama onu görmedim piyasada iki bıçakta plastik saplı paslanmaz çelik korozyona dayanıklı avdan sonrada tatlı sudan geçirince paslanmaz kolay kolay.
Bicaklar cok yakisikli.. Fiyat farki da muazzammis acikcasi.. Ahhh paypal ahh 😉 2017 sonlarinda donecegine dair birseyler duydum.. Hayirlisi diyelim..

Her iki linkte de İstanbul'a gönderim yok diyor.
Bir de bir bıçağa o kadar para vermek ne kadar mantıklı?
Ben yanılmıyorsam OPINEL almıştım Kısık Balıkçılıktan. Hem de 30-40 TL gibi bir şeydi.
Katlanabilir olması da avantaj bence.. Senesi doldu hala bir pas yok..
Zaten bir senede paslansa bile üzüleceğin bir fiyatı yok..

Bicaklar cok yakisikli.. Fiyat farki da muazzammis acikcasi.. Ahhh paypal ahh 😉 2017 sonlarinda donecegine dair birseyler duydum.. Hayirlisi diyelim..

şimdi normal kredi kartı ile alamıyozmu amazon'danda yada aliexpress ten?

Amazon, Digitaka, Plat gibi ilk aklıma gelen siteler kredi kartı kabul ediyor.
Ben genelde online alışveriş için "sanal kart" kullanıyorum. Gerektiği kadar karta yükleme yap, bilgiler çalınsa bile limiti olmayan karttan para çalınamayacağı için çok daha güvenli

Yurt dışı alışverişleri için En güvenlisi ve kolayı sanal kart bencede...

Back