Daha çok güleceğiz öyleyse 🙂 Bu küvet işi oldukça başarılı; hem pratik hem de hesaplı 😉Küvette yzdürme hareketine çok güldüm,Allah'ta seni güldürsün Özcan.
Eline sağlık çok gzel olmuşlar.Bildiğim kadarı ile Turna Kavuniçi-Kırmızı tonları daha çok seviyor gibi.
Teşekkür ederim. Balsa ağacını bulmak çok kolay da; bu işe bir bulaşıp bir de sonuçlar iyi olmaya başladığında diğer malzemeler cep yakmaya başlıyor haberiniz olsun şimdiden 🙂 Selamlar.Bu tür emeklerini çok takdir ediyorum. ellerinize sağlık harika gözüküyorlar. Özellikle yapım aşaması ve ayrıntılı fotoğraflar da harika. Balsa ağacını bulmak kolay mıdır diye düşünmeye başladım. Küvet aksiyonuda çok iyi...
Uzun süredir denge ve aksiyon için küveti kullanıyorum. Bu sefer de videoya çekeyim dedim. Aksiyon gerçekten de çok iyi oldu. Nisan ayında avlakta denemeye başlayacağım inşallah. Özellikle tercih ettiğiniz renk varsa bana söylersiniz. Selamlar.Üstat küvet senin video çekimin sanırım. Öyle ise aksiyon mükemmele yakın. İlk denemelerinden sonra lütfen bizi bilgilendir. Kabul edersen sipariş vermek isterim 🙂