Zarganaya Dikkat!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan empatiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

empatiq

Üye
Tepki
164
Ödül
38
Endonezyalı genç balıkçını ensesine zargana saplanmış. Zargana böyle fırlar mı? Köpek balığı, balina, yunus sıçrar sanıyordum.

(link)

Dosyalar

• Screenshot_2020-01-22-18-22-54-1.png
    Screenshot_2020-01-22-18-22-54-1.png
    338.5 KB · Okunma: 219
Kötü bir durum ama adamdaki şansta çok kötüymüş. Bu şansla çölde safari falan yapmaya kalkmaz inşallah.

kama gibi saplanmış...şah damarına denk gelse durumu vahim olurdu..ALLAH korumuşş

bunun bir belgeselini izlemiştim. merayı tam hatırlamıyorum ama afrika taraflarında bir yerdi sanırım🙂 zargana değil o ama ona benzer bir balık. gece avlarında kayıkla ava açılanlar ışık yaparlarsa, suyun üstünde hareketlenip sağa sola sıçrayarak yüzüyor. hatta birkaç kişiyi öldürmüşlüğü de var. belgesel de bunun üzerine çekilmiş. belgesel değil aslında, şu balık avı kanallarındaki heriflerden biri oraya durumu anlamaya gidiyor falan...

bunun bir belgeselini izlemiştim. merayı tam hatırlamıyorum ama afrika taraflarında bir yerdi sanırım🙂 zargana değil o ama ona benzer bir balık. gece avlarında kayıkla ava açılanlar ışık yaparlarsa, suyun üstünde hareketlenip sağa sola sıçrayarak yüzüyor. hatta birkaç kişiyi öldürmüşlüğü de var. belgesel de bunun üzerine çekilmiş. belgesel değil aslında, şu balık avı kanallarındaki heriflerden biri oraya durumu anlamaya gidiyor falan...
Oranin sularinda birseyler var. Ben bir videoda yayin baliginin sahteyle kavgasini izlemistim 😉 ilginc yerlerin ilginc baliklari

photoshop olabilir arkadaşlar
balık adamın omuriliğinden çıkıyor ve hala ayakta 🙂
asparagas olabilir 😉

photoshop olabilir arkadaşlar
balık adamın omuriliğinden çıkıyor ve hala ayakta 🙂
asparagas olabilir 😉
Haber maalesef doğru. Ama çocuk hayatta. Çok genç ve balığı tutup geri çekmeyecek kadar akıllı. 500 mt kadar o halde yüzdüğünü idda ediyor. 1.5 saat de hastaneye gidene kadar geçmiş. İlginç.
images (3).jpegfotocdncube.gazetevatan.com-.-vatanmediafile-.-GaleriHaber-.-2020-.-01-.-24-.-gorenleri-soke-e...jpg

bizim burda şeşfaf gagalı zargana var biz adına var var deriz
şimdi hiç resmi yok ama geçe çok zıplar bazen teknenin içine atlı yorlar
gece tekne surat yaparken kıyıya yakın çok atlıyorlar tehlikeli oluyor

Back