Zehilir baliklardan korunmak icin eldiven

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurayt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gurayt

Üye
Tepki
120
Ödül
38
Merhaba üstadlarim.

Balikciliga yeni baslayan bir kardesinizim. Internette izledigim ve okudugum kadariya zehirli balik sokmasindan tedirgin olmaya basladim. Malesef bu balik turleri bu isinde cilvesi. Sizce resmini goreceginiz sanayi tipi eldivenler en azindan amartorlugume yardimci olurmu? Yada bu mesele icin ozel eldivenler vamidir? Simdiden degerli cevaplariniz icin tesekkur ederim

Dosyalar

• b-beybi-el-k3-nitril-kaplama-pamuk-sanayi-eldiveni-9-1069.jpg
    b-beybi-el-k3-nitril-kaplama-pamuk-sanayi-eldiveni-9-1069.jpg
    8.7 KB · Okunma: 43
eldiven işe yaramaz kardeşim,

1 tane kargaburun pense balıktan iğneyi çıkarmak için

balığı tutmak içinde maşa
ZOPzbV.jpg

tavsiyemdir.👍

Boyle bir maşa oldugunu tahmin etmiyordum.
Ilgilenicem. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

El Denetleyicisi Balıkçılık Vücut Kavrama Kelepçe Tutucu Kapmak Plastik Aracı Kilidi Mücadele
(link)
(from AliExpress Android)

(link)

Igne cikarmak icinse;

SıCAK Yeni 18 cm 7 "Fly Balıkçılık Kilitleme Dirsek Makas Pense Hemostat Balıkçılık Dekuplaj Cihaz Alın kanca Sökücü
(link)
(from AliExpress Android)

Merhaba üstadlarim.

Balikciliga yeni baslayan bir kardesinizim. Internette izledigim ve okudugum kadariya zehirli balik sokmasindan tedirgin olmaya basladim. Malesef bu balik turleri bu isinde cilvesi. Sizce resmini goreceginiz sanayi tipi eldivenler en azindan amartorlugume yardimci olurmu? Yada bu mesele icin ozel eldivenler vamidir? Simdiden degerli cevaplariniz icin tesekkur ederim
Ben remixon un siyah bir eldiveni var neopren gri 50 tl civarı öneririm,hem balıkta hem karda yağmurda her şekilde işini görüyor. Ayrıca işaret ve başparmaklar açılabiliyor tam balık için.Kalın istediğin balığı turabilirsin.

Ben remixon un siyah bir eldiveni var neopren gri 50 tl civarı öneririm,hem balıkta hem karda yağmurda her şekilde işini görüyor. Ayrıca işaret ve başparmaklar açılabiliyor tam balık için.Kalın istediğin balığı turabilirsin.
Emin bu eldivenler elin üşümemesi için giyilebilinir,
iskorpit'in ve trakonyanın iğne gibi sivri ve keskin iğne'leri anlayamadan böyle eldivenleri deler geçer!🙂

Merhaba üstadlarim.

eldivenin çok işe yarayacağını sanmam vani grip en güzeli

Dosyalar

• upload_2017-12-7_13-21-6.png
    upload_2017-12-7_13-21-6.png
    339.9 KB · Okunma: 45
Bir de sahte yemlerin ve iğnelerin meydana getirdiği kazalar var. Ciddi yaralanmalara neden olabilir.

Back