Zenith Z Claw El Yapımı imitasyonu

diverozcan

Aktif Üye
Tepki
12
Ödül
28
Merhaba Arkadaşlar
Bu sahtenin av videolarını izlediğimde, mutlaka sahip olmalıyım dedim ve hemen işe koyuldum. WTD aksiyonunu çok güzel veren bir sahte ve su üstü sahteler arasında yapılan bir oylamada ilk 10' a başarıyla girebilmiş. 8 mm kalınlıkta balsa tahtası ile çalıştım. Orjinal ebatlarına sadık kaldım; 100mm 20 gr.
Pul imitasyonu verdiğim Alüminyum folyo üzerini akrilik boyalar ile renklendirip, file ve sprey boya ile sırt desenini çalıştım.

Küvet içerisinde alan dar olduğundan wtd aksiyonunu zor verdirebilmeme rağmen istediğim aksiyonu gözlemleyebildim 🙂 Yorumu size ait.

Bu da orjinal sahte ile yapılan bir avın videosu; vakit ayırıp izlemenizi tavsiye ederim.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
tebrikler üstad çok çok güzel olmuş.Bizde kaşık yapıyoruz diye bişey yaptığımızı sanıyoz.çok başarılı elinize sağlık

İnanılmaz hoşuma gitti 🙂 Elinize sağlık...

Tebrik ederim yine harika bir iş çıkartmışsınız.

Tebrik ederim Özcan abi herzamanki gibi mükemmel olmuş.Senin yardımlarınla bu işe başlamadan önce çok kolay görünüyordu fakat ne zaman ki işin içine girdim saplandım kaldım.İki tane uyduruktan kalamar sahtesi yaptım kaldım.İnşallah senden feyz alarak kendi sahtelerimi de yapacağım.
Sevgiler Saygılar abi.

tebrikler üstad çok çok güzel olmuş.Bizde kaşık yapıyoruz diye bişey yaptığımızı sanıyoz.çok başarılı elinize sağlık
Teşekkür ederim. İnsanın severek yaptığı her işte mutlak başarıya ulaşacağına inanıyorum. Eminim sizin de kaşıklarınız en az benimkiler kadar güzeldir. Selamlar.

İnanılmaz hoşuma gitti 🙂 Elinize sağlık...
Teşekkür ederim Hamdi bey, bu seriye değişik renkler de katmayı düşünüyorum.

Eline sağlık
Orijinali gibi olmuş
Orijinalini henüz göremedim ama bu çalışma çok zevkliydi. Teşekkür ederim.

Tebrik ederim yine harika bir iş çıkartmışsınız.
Sezona az kaldı, inşallah turna da görebiliriz iğnelerin ucunda. Teşekkür ederim.

Tek kelimeyle mükemmel tebrikler...!!!
Teşekkür ederim. Selamlar.

Tebrik ederim Özcan abi herzamanki gibi mükemmel olmuş.Senin yardımlarınla bu işe başlamadan önce çok kolay görünüyordu fakat ne zaman ki işin içine girdim saplandım kaldım.İki tane uyduruktan kalamar sahtesi yaptım kaldım.İnşallah senden feyz alarak kendi sahtelerimi de yapacağım.
Sevgiler Saygılar abi.
Başlangıçta zor gibi gözükse de el alışmaya başladıkça, daha çok zevk alarak yapıyorsun. İşin zor yanları da oluyor elbette; mesela bana halen damağı yerleştirmek zor gelir ki oysa 100 ün üzerinde damak kestim ve yerleştirdim 🙂 Takıldığın noktada alo demen yeter. Sen de bana granyoz yakalamayı öğreticen. 😉

Back