zıpkınla 50 kiloluk amberjack !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asivolki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süleyman Ağabey merhabalar, bir konu hakkında deneyim veya tecrübe sahibi olmadan rivayetlere inanmamak gerek, bu profesyonel zıpkıncı Müjdat TURAN'dır, Çanakkalelidir, Ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil eden biridir. İsmini belirttim kendisi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Google'den araştırma yapabilirsiniz.

Ben de müsade ederseniz bir ekleme yapmak isterim, yeni bir av değil diye biliyorum. Müjdat Bey'in eski senelerde yaptığı avlardan bir tanesi. Bu kadar irisini tekrardan vurduysa tekrardan nefesine sağlık demekten başkası kalmıyor..🙂 Eski forumların bir tanesinde denizden çıkartırken ki videosu da vardı... Alman denizaltısı gibiydi..🙂

diye yazmıştım ama Mesut Bey'in mesajından sonra tekrar baktım, hatta Müjdat Bey'in o resmini de buldum, o zamanlar bıyıklıymış ve karşıda Kilitbahir gözükmüyormuş..🙂 Müjdat Bey'e de benziyor ama değil demek ki..

Antalya'da akya balığına kuzu balığı diyorlar. Gezi teknesi kaptanı anlattı. Zıpkınla büyük kuzu balığı avına , yalnız çıkılmaz dedi. Zıpkını yiyen kuzu balığı , zıpkıncı ya büyük tehlike oluşturur dedi. Yoruma açıktır. Duyduğumu aktardım.

Back