Zonguldak ILICA namini duyduk mevsiminde lufere gidecegim yerler arasinda 🙂 nasil hareketli mi simdi oralar Adaş
Hoş geldiniz.
Bizi de bir rüzgar attı Batı Karadeniz'e. Ve sonra Kızılırmak'tan, barajlardan, göllerden kalma balık sevdamız depreşti
Bir de buralarda şöyle bir inanış var, korku filmlerindeki replik gibi, buralara gelen geri dönemiyormuş 🙂
Sağolasın ustam hoşbuldum..
Dediğin gibi buralara gelen geri dönemiyormuş derler. Yeni geldik bakalım nereye kadar böyle devam eder göreceğiz.
Mesafe olarak yakınız umarım tanışma fırsatımız olur sizinle de ustam.
Akçakoca sahilini beğeniyorum gelmeyi düşünüyorum bakalım
Valla bana ne eşkina ne levrek ne de kalkan hiç biri nasip olmadı. Bende sadece istavrit-mezgit-kaya balığı ve son olarak denizlerin kralı lüfer nasip oldu.
Alaplı-Akçakoca arasında çok kalkan oluyor bilgin olsun abi. Sırf kalkan ve levrek için oralara gelmeyi planlıyorum. Bak şimdi yerimde duramayacağım yeminle 😀 😀
Levrekle biz de tanışamadık daha ama çok da peşinde koşturduğum söylenemez 🙂 Onun için ayrı yemli bir sistem yapacağım. Deniz balıkçılığında sadece 2 sezon geçirdim. İlk kalkanları da yine limandan almak kısmet oldu ama limit altı olduğundan biraz sevip saldım. Bakalım gün sayıyoruz şu Eylül Ekim bir gelseydi 🙂
Hoşgeldiniz. Bende doğma büyüme Zonguldaklıyım. Zonguldak ta yaşarken liman arkasında tuttuğum sarıkanatları el boyutunda izmaritleri hala unutamam.İnşallah o zamanki bereket hala devam ediyordur.