Zor Karar Doğru Seçim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eralp35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eralp35

Yeni Üye
Tepki
30
Ödül
15
Öncelikle selamlar, şu anda shimano saragosa 10000 makine ve shimano beast master cx jigging s60s 180 cm kamış var büyğk avlar için. Daha orta seviye en fazla 1 1,5 kg ama genelde 300 400 gram civarı mercan, çipura vs tekne avlarında kullanmak için ikinci bir takım yapmak istiyorum. Trabucco achab xp boat 180 cm 200 gr kamış aldım. İp içinde kendo 8x multicolor 0,16 da karar kıldım. Ancak iş zurnanın son deliğinde şişti. Okuma trio white 40 almayı düşünüyordum, forumda makine için çok abartılı yorum da var çok kötü yorum da. 400 lira civarı bütçe ile bana tavsiye edeceğiniz makinalar nelerdir. Görüyorum ki çok sayıda makina deneyip bunları kıyaslayabilen pek çok usta var aramızda. Kıyıdan at çek te de kullanabileceğim makina tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

bence yeni daiwa LT serilerini kesinlikle incelemeden karar vermeyin derim.
(link)

Decathlonda 299 tl ye buldum, bir yanlışlık veya farklılık yoktur herhalde değilmi

İzmirde 4 tane varmış, akşam üstü gidip bakıcam. Fiyat farkı çok fazla anlam veremedim

Nerede okudugumu hatirlamiyorum, fakat Legalis icin tatli su kullanimina uygun oldugu yaziyordu. Deniz icin uygun olmadigi, izlenimini uyandirmisti bende.
denizde kullanan çok arkadaşım var şimdiye kadar bir şikayet duymadım. bence av sonrası tatlı su ile temizliği yaptıktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmam

Back