1 KASIM 2014 BALIK ORGANİZASYONU Canlı Yayın!!!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selo ayıp size yahu 🙁 İnsan 4-12 olduğum hafta c.tesi organizasyon mu yapar. 🙁 Herkese bol şans ve iyi eğlenceler. Çok büyük bir süpriz olmazsa gelemeyeceğim.

Seni ben kesin gelirsin diye hesaplamıştım ama abim 🙁 Mekanı bile sana özel sectik 🙁

Kanka yarın haber vereceğim sana durumu erkenden. Kambersiz düğünü nasıl yapacak bakalım Selom 😉 😀😀😀😀.
Büyük ihtimal yaz benide Selocan demiyorum.Direk yazıyorum kendimi. 😀 .

Merhaba Arkadaşlar,
Baştan beri bu başlığı takip ediyordum ki işleri henüz netleştirdim - Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Bir engel çıkmaz ise katılacağım.

- Yem konusunda tavsiye ettiğiniz taze istavrit bulunan bir balıkçı var mı?
- Yada erken gidenler olursa kayık ile bir kaç saatte istavrit turu mu yapsak?
- Veya taze istavrit bulabileceğimiz bir balıkçı tanıyan arkadaş varsa para toplayıp topluca istavrit mi alsak ?

Merhaba Arkadaşlar,
Baştan beri bu başlığı takip ediyordum ki işleri henüz netleştirdim - Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Bir engel çıkmaz ise katılacağım.

- Yem konusunda tavsiye ettiğiniz taze istavrit bulunan bir balıkçı var mı?
- Yada erken gidenler olursa kayık ile bir kaç saatte istavrit turu mu yapsak?
- Veya taze istavrit bulabileceğimiz bir balıkçı tanıyan arkadaş varsa para toplayıp topluca istavrit mi alsak ?

Pendik te balıkçılarda canlı istavrit bulabilirsiniz.Kayıkla çıkıp ayrıca para harcamanıza gerek yok.İsminizi listeye ekliyorum.
Selamlar.

Bende katılırım hemde dibimde organizasyon yaparlarda ben de katılmam mı beya ?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kartalda satıyolar canlı istavrit ama karıştırıyolar balığı biraz canlı bide eski balık koyuyorlar kilosunuda 50 milyon istiyorlar

Orada olmayı çok isterdim ama gönlüm sizlerle ,umarım güzel vakit geçirirsiniz.
Sevgili Mustafa (hunter) sana özel takımları Sabahattin kardeşimden göndermeye çalışacağım.Bol muhabbetli bereketli avlar dilerim.

1 kasım cumartesi için hava durumu hakkında bilgi vereyim dedim.😀

O gün hava bayağı rüzgarlı olacak . Rüzgar hızı 23 km ve yönü kuzeyden esecek yani tam arkamızdan adalara doğru kuvvetli bir esinti olacak.
Yağmur sağnak olmasada var , bu nedenle yağmurluk bulundurmak şart . Rüzgarın da etkisi ile kamış uçları çok hareketli olacaktır. Bu nedenle kurşun ağırlıkları min. 100 gr. olsa iyi olur.

Su artık bayağı soğudu , bence herkes o akşam balık alacak

Orada olmayı çok isterdim ama gönlüm sizlerle ,umarım güzel vakit geçirirsiniz.
Sevgili Mustafa (hunter) sana özel takımları Sabahattin kardeşimden göndermeye çalışacağım.Bol muhabbetli bereketli avlar dilerim.

Adem'cim çok teşekkür ederim ilgine. 🙂
Ama bir süpriz yapabilirsin yinede,malum geç saat'e kadar orada olacağız.
Selamlar.

arkadaşlar bahçelievlerden katılacam gelmek isteyenler olursa araçla gidecem eşlik edebilirler ama işten dolayı 9.30 10 gibi yola çıkacam bu arada sahil yolunumu e-5 imi kullanayım

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back