Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

1 KASIM 2014 BALIK ORGANİZASYONU Canlı Yayın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Eywallah abi sağol ;)
Diğer soru ve tavsiyem hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ():

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Rica ederim.

Canlı İstavrit biraz zor bulunur gibi,gündüzden av yapan olursa mutlaka getirir ve para konusu da asla mesele olmaz aramızda bilesin. :)

Vakti olanlar için sahil yolunda PENDİK-KARTAL iki yerde balık hali var,bunlara bakarak olta balığı canlı bazen bulunuyor,bakmanızı tavsiye ederim.

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Süleyman merhaba,
Mevsim itibariyle hedef balığımız Sarıkanat-Lüfer familyası.
Çapari iş yapacağı kanısında değilim,eğer direk akşam saat'inde geleceksen klasik mantarlı takım-taze istarvit ve olta takımını getir.
Kafa lambanı,balık bıçağını,ışıldak 70-80-100 gr arası kurşun yeterli olacaktır.

Spin çalışmak istersen hava kararmadan at-çek olayını bitirmen lazım,keza kalabalık olacağından rahat edemezsin.
Oo çok iş var desene abi. Makinemi alir fotoğraf çekip sohbet etmeye gelirim o zaman. :) Arada Özkan abi gelirse onun takima çökerim. :D Cevap icin tesekkur ederim tekrar abi.:)

Süleyman

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Rica ederim.

Canlı İstavrit biraz zor bulunur gibi,gündüzden av yapan olursa mutlaka getirir ve para konusu da asla mesele olmaz aramızda bilesin. :).
Abi mutlaka olmazda ;) hani 20 kişi gelse yarımşar kilodan 10 kilo kilosu 15 tl olsa 150 tl ile üzmeyelim kimseyi dedim ;)

Vakti olanlar için sahil yolunda PENDİK-KARTAL iki yerde balık hali var,bunlara bakarak olta balığı canlı bazen bulunuyor,bakmanızı tavsiye ederim.

Benim vaktim olacak !! Bu durumda yine metro da son durak kartaldamı inip hal için vasıtaya bineyim yoksa daha yakın bir durak varmı hale :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Abi mutlaka olmazda ;) hani 20 kişi gelse yarımşar kilodan 10 kilo kilosu 15 tl olsa 150 tl ile üzmeyelim kimseyi dedim ;)

Benim vaktim olacak !! Bu durumda yine metro da son durak kartaldamı inip hal için vasıtaya bineyim yoksa daha yakın bir durak varmı hale :)

Metro'dan indikden sonra Kartal sahil minibüs ve otobüsler mevcut,sorar binersin.
Kartal'da inince sahilde balık pazarını sor çok yakın,oradan bakarsın,sonrasında yürüyerek bile buluşma yeri Koştaş karşısı çok yakın. :)

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Eywallah abi :) fazla bulursam talep eden olursa sizlere mera ya geç gelecek olanlarda alabilirim ;)
Telim : 0531 973 33 43

ozkan_askan

Aktif Üye
Oo çok iş var desene abi. Makinemi alir fotoğraf çekip sohbet etmeye gelirim o zaman. :) Arada Özkan abi gelirse onun takima çökerim. :D Cevap icin tesekkur ederim tekrar abi.:)

Süleyman
Sıkıntı yok Süleyman . Senin sponsorun benim , aynı zamanda tüm arkadaşlara da elimden geldiğince lojistik destek sağlarım. Yol tarifi için beni herkes arayabilir. 0505 815 10 24 .

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Sıkıntı yok Süleyman . Senin sponsorun benim , aynı zamanda tüm arkadaşlara da elimden geldiğince lojistik destek sağlarım. Yol tarifi için beni herkes arayabilir. 0505 815 10 24 .
Eyvallah abi sağolasin. İnşallah hava şartlari da elverişli olur da geliriz.

Süleyman

Ümit.

Aktif Üye
Adı
Ümit Şaroğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selam ;hafta sonundan beri kartaldayım.Cumartesi günü koçtaşın orası çok kalabalık olur bilgibiz olsun,gündüzden yer tutan amcalarımız var :) , bence erken buluşmakta fayda var yer bakımından

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Herkese selam ;hafta sonundan beri kartaldayım.Cumartesi günü koçtaşın orası çok kalabalık olur bilgibiz olsun,gündüzden yer tutan amcalarımız var :) , bence erken buluşmakta fayda var yer bakımından

Ümit-Kadıköy
Ise gitmeyenler erken gider zaten.
Sikinti olmaz.

fharman

Yeni Üye
Adı
Ferhat Harmanbaşı
Abi en kısa zamanda bi organizasyon yapalım ben 3-4 kşi daha katırlır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...