10 puanlık kamış sorusu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende VSystem 2.40 parçalı kullanıyorum gayet memnunum. Arkdaşımda aynı kamışın teleskopik olanından aldı o da memnun. Kamıştan ne beklediğinizle orantılı olarak memnuniyetiniz değişecektir.

Favorit kamışlarada bir bak derim. Bende 2,40 extreme 7,35 var. İnanılmaz hafif bir kamış. Erimide bence gayet iyi.

V-System kendi sınıfı ve aynı fiat aralığındaki diğer marka kamışlardan daha kaliteli malzeme içersede
Atım,erim söz konusu olunca aynı başarıyı sağlayamıyor.

V-System kendi sınıfı ve aynı fiat aralığındaki diğer marka kamışlardan daha kaliteli malzeme içersede
Atım,erim söz konusu olunca aynı başarıyı sağlayamıyor.

Malzeme kalitesi olarak o fiyatlardaki diğer kamışlara göre daha iyi parçalar kullanılmış. 180cm 2-10gr V-System kullanıyorum, 5, 8 gramlık sahteleri güzel mesafelere yolluyor. 210cm 5-20gr V-System'i 10, 12, 18 gramlık sahtelerle denedim fos çıktı. Savururken oluşan yaylanmayı toparlanması çok dengesiz. Doğal olarak da erimi zayıf oluyor.

Eskilerde bir gün v systemle attım mesafesi beni çok kızdırmıştı.
Kamışı gözden çıkarıp 50 gr fırdönlü kurşun takıp kırmaya uğraştım mesafe iyi idi ama kırılmadı.
Bende acıyıp duvara süs diye astım.

Shimano bx stc 240 tele kullanıyorum. mükemmel bir kamış bence.

Ne kadar zamandır kullaniyorsunuz? Kullandığınız ağırlıklar kaç gram? Bir de kamışın bildiğiniz bir sıkıntısı var mı? Sıkışıp açılmama vs. gibi

erim konusunda Major Craft Solpara 2.74 10-30 nasıldır?

Back