Tek sorun kepçemiz yoktu, ama her balıkta kepçe diye seslendiler 😀Kepçe getiriiiinnnn. 😀😀😀
Bu ses neredeyse eksik olmadı. 🙂
Tek sorun kepçemiz yoktu, ama her balıkta kepçe diye seslendiler 😀Kepçe getiriiiinnnn. 😀😀😀
Bu ses neredeyse eksik olmadı. 🙂
İstanbula geldim geleli yaşadığım en güzel iki gündü diyebilirim, beni aranıza aldığınız icin hepinize çok çok teşekkür ederim, eğer bir kusurum olduysa affedin, iyiki tanıdım sizleri abilerim, sağolun..
Tek sorun kepçemiz yoktu, ama her balıkta kepçe diye seslendiler 😀
Tek sorun kepçemiz yoktu, ama her balıkta kepçe diye seslendiler 😀
Balıklar sen gittikten sonra geldi 🙂Bende vardı Hamdi ama kimse istemedi 🙂 Çok güzel bir buluşma oldu, herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda yenisini yapalım..
Bir daha ki organizasyonda bekleriz 🙂bu organizasyonun yapılmasında emegi geçenleri bu fotografları ve bu paylaşımda emegi geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ederim çok güzel fotograflar çok güzel bir ortam ve güzelim turnalarıda görünce orda olmak vardı diyerek uzun süre fotograflara baka kaldım umarım ileride böyle bir organizasyona katılma fırsatım olurda beraber balık tutma ve sizlerlede tanışma imkanımız olur.
Seni tanımaktan bizde mutlu olduk Özkan 🙂İstanbula geldim geleli yaşadığım en güzel iki gündü diyebilirim, beni aranıza aldığınız icin hepinize çok çok teşekkür ederim, eğer bir kusurum olduysa affedin, iyiki tanıdım sizleri abilerim, sağolun..
Sazan zamanıda sizin oralara geliriz 🙂Vallahi imrenmedim dersem yalan olur. İçim gitti ama maalesef katılabilecek durumda değildim. Katılan herkesi tebrik ederim, çok güzel bir organizasyon geçirmişsiniz.
Darısı başımıza...