14-15 Mayıs Turna avı org. gerçekleşti

Katılan herkesi tebrik ederim, Hamdi ve Mustafa Kardeşlerim, aranızda olmayı çok istedim, sessiz sedasız geliverecektim yanınıza, hem sizleri hem de yadigar avlağımı görmek için, ama olmadı programımı uyduramadım, İnşallah bir dahaki sefere birlikte oluruz, resimlerle de olsa sizleri ve memleketimi görmek hoş oldu.
Teşekkürler.

Katılan herkesi tebrik ederim, Hamdi ve Mustafa Kardeşlerim, aranızda olmayı çok istedim, sessiz sedasız geliverecektim yanınıza, hem sizleri hem de yadigar avlağımı görmek için, ama olmadı programımı uyduramadım, İnşallah bir dahaki sefere birlikte oluruz, resimlerle de olsa sizleri ve memleketimi görmek hoş oldu.
Teşekkürler.

Hakan'cım çok güzel bir süpriz olurdu. 🙂

Bir dahaki sefere inşallah.

Teşekkürler.
En kısa zamanda görüşmek üzere 🙂

Sevgili kardeşim,
Seni tanıdığıma bizzat bende memnun oldum,bizler alışığız sık orgazizasyonlara...en çok düşündüğüm aramızda uyum zorluğu yaşayacakmı acaba,çekinirmi diye düşünüyordum ancak gördümkü gayet güzel uyum sağladın.

Umarım gerçekden keyif almışsındır,umarım birlikde daha çok buluşmalar yapacağız 😉
Selamlar.

Seni tanımaktan bizde mutlu olduk Özkan 🙂
(link)
Sağolun abilerim 🙂 gerçekten süperdi ortam, bide balık tutsaydım tam süper olacaktı 😀 artik birdahaki sefere

Tebrikler arkadaşlar.Hakikaten muhabbeti,balığı bol bir organizasyon olmuş.Demekki bu sene güzel Turna raporları göreceğiz.Ellerinize,emeğinize sağlık.🙂

Fakat Mustafa abinin çadır biraz dar gibi geldi😀

Sevgili kardeşim,

Seninle bizzat tanıştığıma çok memnun oldum,alçak gönüllü kişiliğinle aramızda olduğun içinde bizzat memnun oldum.

En kısa zammanda tekrar görüşmek üzere kardeşim..
Selamlar.

(link) (link)

Tahmin etiğim gibi,tek kelimeyle harika bir orga... olmuş.👍
Hepinizi yürekten kutluyorum.aranızda olmayı çok istiyordum ancak olmadı kalbim sizlerleydi zaman,zaman telefon ederek durumdan haberdar oldum.başka zamana beraber olması dileklerimle..en kötü gününüz böyle olsun.🙂

Organizasyona katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Güzel bir hafta sonu olmuş anlaşılan. Kendimiz gelemesekde gönlümüz ve aklımızı hep sizinleydi. Bu sefer uymadı işallah başka organizasyonlarda karşılaşmak üzere.

Back