14-15 Mayıs Turna avı org. gerçekleşti

dostlarla güzel bir organizasyon olduğu resimlerdende anlaşılıyor,dostluk,muhabbet,balık, daha ne olsun,serkan kardeşimiz içinde veda partisi olmuş

Tek kelime ile yorumlamak gerekirse ; Harkulade ....

Anılarım aklıma geldi mollaköyde 🙂 umarım yenileri olur bizde katılma şansı buluruz ..

Sevgili Mustafa abem , beyaz saç daha bir güzel göstermiş seni 🙂 demeden geçemeyeceğim ..

Çok güzel bir gün olmuş. Tutulan balıklar da çok güzel. Faruk abi Haziran ayı gibi bir organizasyon daha istiyoruz. Bu sefer katılacağım söz🙂.

Abim ben de senin gibi değerli bir abimizi tanıdığım için çok mutluyum🙂 En kısa zamanda tekrarlayalım mutlaka bu arada Hamdi abi bi dahaki orga arkadaş getirecekmiş sen mecburen Mustafa abinin çadırda kalacan dedi haberin olsun canım abim😀😀 Seni seviyoruz Mustafa abim🙂

Abi bu arada gece verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz sevdiğimizden yaptık vallahi sen bitanesin🙂

Senden başkasını çadıra almam sevgili kardeşim. 😀 Bak uyku tulumumu seninle paylaştım...ne demek istediğimi anlıyorsun sanırım,hemde benim uyku tulumum ! başkası yatacak !!! 😀😀😀

Sevgi bizden Selehattin'im.

Tek kelime ile yorumlamak gerekirse ; Harkulade ....

Anılarım aklıma geldi mollaköyde 🙂 umarım yenileri olur bizde katılma şansı buluruz ..

Sevgili Mustafa abem , beyaz saç daha bir güzel göstermiş seni 🙂 demeden geçemeyeceğim ..

Ecimm,
Teşekkür ederim,o senin güzel bakışaçın. 😀

Bir dahakine aramızda sende olacaksın inşallah,aklının bizde kaldığını biliyorum,yoksa sende gelecektin.

Mollaköy anıların benimde gözümün önüne geldi bir anda. 😀
Selamlar.

Tebriklerini ve güzel sözlerini burada bizlerle paylaşan ve yazan tüm Dost'larımıza Balıksevdam ekibi adına çok teşekkür ederiz. 🙂

Back