Faruk Usta
Daimi Üye
Çok güzel bir gün olmuş. Tutulan balıklar da çok güzel. Faruk abi Haziran ayı gibi bir organizasyon daha istiyoruz. Bu sefer katılacağım söz🙂.
Var Önder cim planlarda ama adres farklı olacak 😉🙂
Çok güzel bir gün olmuş. Tutulan balıklar da çok güzel. Faruk abi Haziran ayı gibi bir organizasyon daha istiyoruz. Bu sefer katılacağım söz🙂.
yine turnayı gözünden vurmuşsun 😀
Teşekkürler gözlüklerim ve ben her zaman ava hazırız😀Tebrikler selo güneş gözlüklerinden turnalar seni farkedemedi 🙂
Güzel bir gündü
Aynen Selahattin maçı atçek çiler aldı önümüzdeki maçlara bakacağız artık 😛
Yada şöyle yazabilir saltiga 3 balıklar 1 ,bir tane saltigalı turna hala gölde.
pirsing taktı Selahattin balığa 😀
Teşekkürler abim turnayı tuttuk çok şükür günü kurtardık ama güneş de bizi yaktı çok fena😀 Hamdi abi kimbilir ne haldedir hem hasta hem güneş çarptı üstüste geldi🙂çok güzel ve çok keyifli bir organizasyon olduğu belli,,hepinizi kutlarım..
resimleri görmesek bile Faruk ustamın anlatışından belli....
Faruk ustam tavanın başına oturduysa kesin mantar sote de yapmıştır,,
Selahattinde skor 3-1 dediğine 2.4 kğ luk turnayı tuttu herhalde.....
neyse sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz.....
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır planladığımız ve hep hava muhalefetine takılan Turna organizasyonumuzu sonunda yapabildik J
Serkan arkadaşımızın askere gidecek olması nedeniylede ona bir veda buluşması da oldu J Şimdiden hayırlı teskereler dileriz.
Organizasyon vesilesi ile görüşemediğimiz arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kütahya, Ankara, İzmir, İstanbul, İzmit, Adapazarı’ndan arkadaşlarımız katılırdılar.
Biz aramıza ilk kez katılan Özkan arkadaşımız ve Hunter’le buluşup avlağa giderek diğer arkadaşlarımızı bekledik. Teker teker hepsi geldi. Hatta arabası olmayan arkadaşımız Ümit İzmit’ten gelerek daha önce hiç görmediği halde bizleri avlakta buldu J
Çadırlarımızı kurduk özlem giderdik ve balığımızı beklemeye çalıştık. Av detaylarını Faruk usta anlatmış zaten J
Burada Selahattin arkadaşımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum J
Azimle uğraştı ve günün en güzel balığını avlamayı başardı, bizlere umut verdi. Bu umutla Fatih arkadaşımız hayatında ilk kez sahte balıkla ilk turnasını tutmuş oldu. J
Selahattin örnek bir davranışta yaptı tuttuğu 72 Cm 2.420 Kg Turnayı salmak istedi. Suya saldığımızda maalesef balık kendine gelemedi geri almak durumunda kaldık. Nedeni ise balıkla Fotoğraf çekilirken ani bir hareketle balık kendini attı, o sırada masaya çarptı, sanırım o sebeple kendine gelemedi. Ama niyet önemliydi tabi, bizim gözümüzde o balık salınmıştı 😉
Uzun lafın kısası J
Çok güzel bir hafta sonu oldu, bu organizasyonda Muhabbetin yanına balığı da eklemenin mutluluğu bizi iki kat daha sevindirdi J
Buradan katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Organizasyonun planlaması için gayret gösteren Faruk ustaya da teşekkür ederiz. Kaptan balığa vermiş olduğu hediyelerden dolayı teşekkür ederiz.
İyi varsınız, hepinize çok çok teşekkürler.
Fotoğrafları ilk sayfaya ekledim, videolar hazır olunca ekleyeceğim.
süper bir organizasyon, mustafa abi (hunter) söylediği laf aklıma geliyor gelemeyenler fotoğrafları görünce iç çekecekler demişti🙂 aynen öyle oldu. Ama çok sevindim bu organizasyonun gerçekleşmesine, Balık sevdam ekibi yine göstermiş oldu, ne kadar güzel bir aile olduğunu🙂 Katılan herkezi tebrik ederim, Selo seni ayrıca kutluyorum🙂 tebrikler kardeşim...
Kepçe getiriiiinnnn. 😀😀😀
Bu ses neredeyse eksik olmadı. 🙂
Öncelikle organizasyonumuza katılan tüm Dost2larıma teşekkür ederim.
Katılamayan arkadaşlarımızda gönüllerinin bizlerle olduğunu çok iyi biliyoruz.
Harika bir Balık Organizasyonu oldu,harika bir kamp yaptık,her ne kadar gece beni uyutmasalarda canları sağolsun. 😀
Bizleri arayan ve aramayan Dostlarımızında kulaklarını çınlattık,bir dahakine birlikde olmak dileğiyle.
Not:Tekrarı başka bölgede bile olsa yapılacak sanırım,yoğun istek var.
Bu arada unutmadan,Kaptan balıkçılığa bizlere gönderdiği hediyeler için çok teşekkür ederiz.
Salih abimin kepçeyi gördüm ondan aklıma takılmış abi ne bileyim. Beastmaster olmadı artık kepceyi hediye eder belki 😀😀Tek sorun kepçemiz yoktu, ama her balıkta kepçe diye seslendiler 😀
Teşekkür ederiz abim🙂Harika bir organizasyon.
Güzel turnaları tutan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum.
Tahmin etiğim gibi,tek kelimeyle harika bir orga... olmuş.👍
Hepinizi yürekten kutluyorum.aranızda olmayı çok istiyordum ancak olmadı kalbim sizlerleydi zaman,zaman telefon ederek durumdan haberdar oldum.başka zamana beraber olması dileklerimle..en kötü gününüz böyle olsun.🙂
Off bee, hepiniz çok güzel görünüyorsunuz, mutluluk fışkırıyor gözlerden. Büyüyünce ben de de katılacam aranıza böyle organizasyonlarda 😀
Ayrıca fotoğraflardaki hafif göbekli, camekan güneş gözlüklü arkadaşın, gözlük camlarını taş atıp kırasım geldi.😀
O kadar yolu gelmeme deydi valla
Herkese teşekkürler
(link)
Senden başkasını çadıra almam sevgili kardeşim. 😀 Bak uyku tulumumu seninle paylaştım...ne demek istediğimi anlıyorsun sanırım,hemde benim uyku tulumum ! başkası yatacak !!! 😀😀😀
Sevgi bizden Selehattin'im.
mustafa abi benim hastane macerasını yazmamışsınız
Var Önder cim planlarda ama adres farklı olacak 😉🙂
Sen önce sol koluna bak...damar yolu açmışlardı,oradaki bantı çıkart önce. 😀