15 Temmuz demokrasi zaferi kutlu olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pelipe35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

pelipe35

Aktif Üye
Tepki
251
Ödül
73
Allah Ülkemize birdaha darbe göstermesin inşallah. 15 temmuz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim birdaha böyle felaketlerden Allah bizleri korusun inşallah

Garip gureba 20 yaşında hiç bir şeyden haberi olmayan, tatbikata diye taburlarından çıkarılan askerlerin köprüde, meydanlarda dövüldüğü; tekmelendiği, kafalarının kesildiği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin itibarsızlaştırıldığı günü demokrasi(!) ve zafer olarak kutlamak çok da anlamlı değil fikrimce. Yine de ulu Türk Halkı'nın, ölenlerin mekanı cennet olsun.

Hiçbir askerin kafası kesilmedi bunlar yalan kaldıki askerlerde dövülmedi ama tabi sen yine neye inanmak istersen ona inanacaksın hayırlısı inşallah

Yerde yatanlar senin yaşındaki masum askerler canım kardeşim. 1.22 'ye gelirsen eğer boynunda Türk bayrağı asılı insan müsvettesinin yaptıklarını görebilirsin.

Her neyse teması doğa sporları olan bir foruma siyaset bulaştırmayalım.

Garip gureba 20 yaşında hiç bir şeyden haberi olmayan, tatbikata diye taburlarından çıkarılan askerlerin köprüde, meydanlarda dövüldüğü; tekmelendiği, kafalarının kesildiği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin itibarsızlaştırıldığı günü demokrasi(!) ve zafer olarak kutlamak çok da anlamlı değil fikrimce. Yine de ulu Türk Halkı'nın, ölenlerin mekanı cennet olsun.

FİKRİNE AYNEN KATILIYORUM. ASIL ZORUMA GİDEN İSE O GECEYİ BU MİLLETE YAŞATAN VATAN HAİNLERİNİN VE BU HAİNLERİ BU ÜLKEDE BESLEYİP BÜYÜTEN - ONLARI ÖZLEYEN - ONLARA METHİYELER DİZEN - BU VATANDA YER SÖZ SAHİBİ YAPAN SÖZDE BÜYÜKLERİN ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK DOLAŞMASI NUTUKLAR ATMASI. SANKİ BU İLLETİ MİLLETİN BAŞINA SARAN - SEBEP OLANLAR ONLAR DEĞİLDE BAŞKALARI. SONUÇTA 250 CAN - 250 ŞEHİT. BİNLERCE YARALI VATANDAŞ. AMA BU REZİL GECEYİ BAYRAM HAVASINDA KUTLAMAKTA AYRI BİR AKIL FUKARALIĞI..

FİKRİNE AYNEN KATILIYORUM. ASIL ZORUMA GİDEN İSE O GECEYİ BU MİLLETE YAŞATAN VATAN HAİNLERİNİN VE BU HAİNLERİ BU ÜLKEDE BESLEYİP BÜYÜTEN - ONLARI ÖZLEYEN - ONLARA METHİYELER DİZEN - BU VATANDA YER SÖZ SAHİBİ YAPAN SÖZDE BÜYÜKLERİN ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK DOLAŞMASI NUTUKLAR ATMASI. SANKİ BU İLLETİ MİLLETİN BAŞINA SARAN - SEBEP OLANLAR ONLAR DEĞİLDE BAŞKALARI. SONUÇTA 250 CAN - 250 ŞEHİT. BİNLERCE YARALI VATANDAŞ. AMA BU REZİL GECEYİ BAYRAM HAVASINDA KUTLAMAKTA AYRI BİR AKIL FUKARALIĞI..
Forum içerisinde siyasete girmemek için bu söylediklerinizi aynen yazıp sildim üstadım. Neyin ne olduğu apaçık ortadayken, hala birilerine toz konduramayanlar karşıt görüşlüleri vatan hainliği ile itham ediyor. En çok da buna üzülüyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back