2. Rapor ( Kofanalarla tehlikeli zamanlar )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evrim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sahteye aksiyon verdirişiniz çok güzel bir o kadar da yorucu oluyordur şekil itibarı ile.Arkadaşa da geçmiş olsun hem canı acımış hem de avdan geri kalmış.

tebrikler.Çok zevkli ve aksiyonlu bir av olmuş. Balık tutmanın zevkli yanıda bu değil mi zaten küçük yaralanmalar olmuş dediğiniz kadarıyla geçmiş olsun. Her zaman böyle balıklar tutmanız dileğiyle...

öncelikle eline iğne batan arkadaşımıza geçmiş olsun.yaklaşık 171 mb olan rapor videosunu 1080p olarak indirdim.böyle bir rapor videosu alecele izlemek istemedim.atla arabaya aha bak deniz kenarı hadi inelim şurası uygun salla at çeki çek videoyu ehe makara eğlence bak yavru balıklarda gelmiş ne güzel yakaladık eğlendik alın raporu hadi hoşçakalın.evet böyle bir raporda olabilirdi ama....

tesadüfen böylesi bir havayı tesadüfen seçilmiş sahteleri mevcut merayı tesadüfen o koca balıkları tuttuğunuzu ve tesadüfen videoyu hazırlaması için bir arkadaşı seçtiğinizi sanmıyorum.kaliteli bir hedef için başından sonuna kadar akıl tecrübe ve planlama var.emek var kaliteli bir hedefe ulaşmak için mücadele var.en iyi balığı en iyi videoyu en iyi raporu hazırlama çabası var.bizlere böylesi güzel bir rapor sunduğunuz için teşekkür ederim.eğer kıyı avcısı olsaydım sizin yakanızı hayatta bırakmazdım.bana fayda verecek ne bilgi varsa tatlı dille almaya çalışırdım.helal olsun rast gelsin forumdaşım
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back