Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

%20 Kampanya

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
cumartesi cengiz balıkçıkıltan aldım dükkan boştu boş olunca bindirim oluyor galiba :) eskisi gibi artık uğraşmıyorum ne derlerse o fiyatı veriyorum sadece merakımdan sordum indirim vardı diye onlarda 11 tl den düştü diye klasik yurdum esnafı ilk önce bindirim sonra indirim :)
Bilemiyorum :)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün Cengiz'e de uğradım. Lineaeffe kamış için fiyat istedim, bankodaki arkadaş internet sitelerindeki fiyattan %20 indirim yaparak 335 lira fiyat verdi.
Ancak firma sahibi bankoda arkadaşın fiyat verdiğinden habersiz olarak, bilgisayarda başka bir yere bakarak 350 lira fiyat verdi. İnternet sitesinin güncellenmediğini, o nedenle böyle bir karışıklık olduğunu söyledi yanıt olarak. Gerçi sonradan kamışta çok fazla gezer halka olduğu için almaktan vazgeçtim.
Bende de sanki şu kampanya dönemi için fiyatlarda bir miktar oynama yapıldığı hissiyatı oluşmadı değil. Yine de bende yerleri ayrıdır.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dün Cengiz'e de uğradım. Lineaeffe kamış için fiyat istedim, bankodaki arkadaş internet sitelerindeki fiyattan %20 indirim yaparak 335 lira fiyat verdi.
Ancak firma sahibi bankoda arkadaşın fiyat verdiğinden habersiz olarak, bilgisayarda başka bir yere bakarak 350 lira fiyat verdi. İnternet sitesinin güncellenmediğini, o nedenle böyle bir karışıklık olduğunu söyledi yanıt olarak. Gerçi sonradan kamışta çok fazla gezer halka olduğu için almaktan vazgeçtim.
Bende de sanki şu kampanya dönemi için fiyatlarda bir miktar oynama yapıldığı hissiyatı oluşmadı değil. Yine de bende yerleri ayrıdır.
Sanırım başka hata olmuştur. Çünkü bize aylar önce verdikleri fiyatları biz sitemize girdik. Sonra dediler ki %20 kampanyası başlayacak 15 gün. Bizde direk kendi fiyatlarımızdan indirimi yaptık. Onun için bindirme olayı olmadı. Sizin karşılaştığınız kendi içlerindeki bir yanlışlıktan olmuştur.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sanırım başka hata olmuştur. Çünkü bize aylar önce verdikleri fiyatları biz sitemize girdik. Sonra dediler ki %20 kampanyası başlayacak 15 gün. Bizde direk kendi fiyatlarımızdan indirimi yaptık. Onun için bindirme olayı olmadı. Sizin karşılaştığınız kendi içlerindeki bir yanlışlıktan olmuştur.
Tabii işin ticari boyutu başka, bunu siz daha doğru değerlendirirsiniz.
Zaten onlar sitelerine indirimli rakamları hiç girmediler. O nedenle bir hata olması mümkün elbette. Sonuçta her aşamada yardımcı olan bir anlayışları var, bundan hiç kuşkum yok.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Fiyatların gün bazında kur sebebiyle güncellenmesi olayı da var ki ufak ta olsa fark yapmıştır fiyatlarda
Değişkenliklerin sebebi ufak ise bu olabilir

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fiyatların gün bazında kur sebebiyle güncellenmesi olayı da var ki ufak ta olsa fark yapmıştır fiyatlarda
Değişkenliklerin sebebi ufak ise bu olabilir
Olabilir tabi.. Sonuçta bir sorun yok ya...Böyle çok yazınca sorun varmış gibi algılanmasın:)

hlubay

Aktif Üye
Adı
Haluk Baydoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teeee Didim de av bayinden Cengiz Balıkçılığın ürünlerinden %20 indirimli mal aldım. Kampanya öncesi aldığım malzemenin fiyatını bildiğimden bir sıkıntı olmadı. Hatta İnternet üzerinden devamlı malzeme aldığım şirket Shimano ürünlerinde %15 indirim için kupon yolladı maalesef o anlık bütçede yer yoktu. Bir şekilde kısıtlı bir tepki vermişler 2 günlük kuponla.