Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

%20 Kampanya

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
ne indirimi bindirim var 7 tl ye aldığım misina 9 tl dedi %20 indirim bittimi dedim yok dedi 11 tl mişde 9 tl ye düşmüş indirimle

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Hamdi Bey, dün uğradık eşimle. Denk gelseydik bi tanışmak isterdim. Gelmişken bir kamış bakayım dedim ama ilgilendiğim kamışın atar aralığı yoktu stokta.
Nasipse bir dahaki sefere artık:)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
@Hamdi Bey, dün uğradık eşimle. Denk gelseydik bi tanışmak isterdim. Gelmişken bir kamış bakayım dedim ama ilgilendiğim kamışın atar aralığı yoktu stokta.
Nasipse bir dahaki sefere artık:)
Dün Ara ara gidip geldim dışarı ona denk gelmişsiniz üzüldüm karşılaşamadığımıza. Yine beklerim :) Aradığınız kamış nedir?

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün Ara ara gidip geldim dışarı ona denk gelmişsiniz üzüldüm karşılaşamadığımıza. Yine beklerim :) Aradığınız kamış nedir?
okuma carbonite 390 cm- 80-150 gr. kamışı beğendim. Şu halkaları eski tip olan model. Ancak konuyu önümüzdeki aya erteledim. Belki o arada başka seçenekler de oluşabilir, acelem yok hiç.
Bizde bu balıkçılık hobisi oldukça daha çok karşılaşırız:)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
okuma carbonite 390 cm- 80-150 gr. kamışı beğendim. Şu halkaları eski tip olan model. Ancak konuyu önümüzdeki aya erteledim. Belki o arada başka seçenekler de oluşabilir, acelem yok hiç.
Bizde bu balıkçılık hobisi oldukça daha çok karşılaşırız:)
Tamamdır :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
o işte başka iş var :D
cumartesi cengiz balıkçıkıltan aldım dükkan boştu boş olunca bindirim oluyor galiba :) eskisi gibi artık uğraşmıyorum ne derlerse o fiyatı veriyorum sadece merakımdan sordum indirim vardı diye onlarda 11 tl den düştü diye klasik yurdum esnafı ilk önce bindirim sonra indirim :)