Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
o işte başka iş varne indirimi bindirim var 7 tl ye aldığım misina 9 tl dedi %20 indirim bittimi dedim yok dedi 11 tl mişde 9 tl ye düşmüş indirimle
@Hamdi Bey,Kampanya 18 Mart itibari ile bitti.
O tamamen firmanın yaklaşımına bağlı.
Dün Ara ara gidip geldim dışarı ona denk gelmişsiniz üzüldüm karşılaşamadığımıza. Yine beklerim@Hamdi Bey, dün uğradık eşimle. Denk gelseydik bi tanışmak isterdim. Gelmişken bir kamış bakayım dedim ama ilgilendiğim kamışın atar aralığı yoktu stokta.
Nasipse bir dahaki sefere artık![]()
okuma carbonite 390 cm- 80-150 gr. kamışı beğendim. Şu halkaları eski tip olan model. Ancak konuyu önümüzdeki aya erteledim. Belki o arada başka seçenekler de oluşabilir, acelem yok hiç.Dün Ara ara gidip geldim dışarı ona denk gelmişsiniz üzüldüm karşılaşamadığımıza. Yine beklerimAradığınız kamış nedir?
Tamamdırokuma carbonite 390 cm- 80-150 gr. kamışı beğendim. Şu halkaları eski tip olan model. Ancak konuyu önümüzdeki aya erteledim. Belki o arada başka seçenekler de oluşabilir, acelem yok hiç.
Bizde bu balıkçılık hobisi oldukça daha çok karşılaşırız![]()
cumartesi cengiz balıkçıkıltan aldım dükkan boştu boş olunca bindirim oluyor galibao işte başka iş var![]()