2000 Tl Bütçe Ile Spin Takım Önerilerinizi Almak Isterim...

Sağlam yarıyolda bırakmıyan bir şey istiyorsan kamış Cinnetic 8529 Seabass 2.70 15-60gr kamış ve makine Daiwa Legalis 3000 lt makine bu takım çok sağlamdır özellikle cinnetic kamışlar piyasanın bence en iyi kamışlarıdır bir kere bile olumsuz yorum görmedim.

Sağlam yarıyolda bırakmıyan bir şey istiyorsan kamış Cinnetic 8529 Seabass 2.70 15-60gr kamış ve makine Daiwa Legalis 3000 lt makine bu takım çok sağlamdır özellikle cinnetic kamışlar piyasanın bence en iyi kamışlarıdır bir kere bile olumsuz yorum görmedim.
Tşkler...

major craft kamış düşünürsen yardımcı olurum elimde sıfır etiketi üzerinde kamışlar mevcut piyasanın çok altına veriyorum. düşünürsen özelden iletişime geçebilirsin.
SIFIR X-Ride 962m 290cm 15-42gr
SIFIR Crostage 962m 290cm 15-42gr
SIFIR Crostage 902ml 270cm 10-30gr
SIFIR Solpara 902ml 270cm 10-30gr

major craft kamış düşünürsen yardımcı olurum elimde sıfır etiketi üzerinde kamışlar mevcut piyasanın çok altına veriyorum. düşünürsen özelden iletişime geçebilirsin.
SIFIR X-Ride 962m 290cm 15-42gr
SIFIR Crostage 962m 290cm 15-42gr
SIFIR Crostage 902ml 270cm 10-30gr
SIFIR Solpara 902ml 270cm 10-30gr

Tşkler...

Hiç kullanan yok mu şöyle sağlam bir takım bu bu diyebilecek biri... Spin kullanan bir sürü kişi var biri benim takımım bu bu çok sağlam çok memnunum hiç sorun çıkarmadı diye yazacak biri yok mu ? Yada kimse oltalarından memnun değilmi ?

Bu cok goreceli bir konu, her kamisin mizaci ve amaci farkli kimi cok, kimi az, kimi hic esnemez.. siz nasil bir aksiyon istediginizi soylemedikce cevap zor verilir.. makinanin kafa buyuklugu, sarim hizi, hedef baliginizla dogru orantili olmali, levrek icin 70-80 cm arasi saran makina, lufer icinde 80-90 cm arasi sarim yapan makinalar tercih ediliyor.. stradic ci4 3000 isinizi gorur diye dusunuyorum.. deneme sansiniz varsa kamisi bayide inceleyip alin, daiwa ballistick kamisa bakmanizi tavsiye ederim.. bu kamis ve makineler arkadaslarimda var ve memnunlar, ben sadece denedim, uzun avlar yapamadim malesef..

şimdi iştediğin şey bir bütün kimse o günahın altına gırmek ıstemıyor wtd dıyınce işler cok degışıyor wtd işi biraz kamış ile alışkanlık işi yanı insan baska bir kamışı kullandıgında wtd cok yoruyor .. ayrıca meranızla ılgılı cok bılgı de yok .. gelelim konuya su üstü agırlıklı demıceksenız yada elım alışır dersenız major craft 15-42 kamışlardan alabılırsınız .. wtd de neden sıkıntı dıyorum genelde 2.90 lakın böyle bir secenegınız yoksa mh kamış almanız ve fuji halkalar olması sart..

makina olayına gelirsek oda başka bir unsur .. şimdi shimanocular var daiwacılar var 🙂 yenı lt serisi daiwalarla birlikte eskı seri üst segment daiwalar biraz geri plana düştü lakin dolar yüzünden gene fiyatlar ucuk durumda. biraz daha sabredip araştırmanızı tavsiye ederim ben çok fazla kamış veya makina tecrübe eden biri değilim .buranın 2. el piyasasi guvenilir ve temizdir aynı zamanda referansta araştırıp buradan alabilirsiniz.

(link) bak mesela kız gibi sustain gitmiş 300 400 tl piyasanın aşağısına.. örnek olarak diyorum bu iyidir der biri alırsın ama sana hıc uygun gelmez.

Back