2000 Tl Bütçe Ile Spin Takım Önerilerinizi Almak Isterim...

@Yoklar yoklar neyde karar kılacak bakalım? Hem levrek hem turna hem sazan için nasıl bir takım oluşturacak aldıktan sonra paylaşırsa öğreniriz.

Bende makine olarak Daiwa Legalis 3000 var,kamış olarakda Cinnetic 8529 270mh 15-60 gr kamış var alalı 1 ay oldu 1450 tl'ye aldım 1000 tl'ye bırakabilirim herhangi bir sorun yok sıfırı ile aynı surf casting yaptığım için spin hoşuma gitmedi.

Bence legalis kamıs al gayet guzel fiyatta uygun kalan para ile istediğin makınayı al lagalis senı 4 5 sene goturur..
Jig caster 1000 TL ye yakın stradic 1000 TL üstüne cıktı 2 sene önceki fiyatlar olsa 2 takım yapılır da sımdı zor
Haklisiniz anca ikinci el olabilir .

GARDAS bolgede balik bol ve iriyse sustain 5000 al ci4 olgugu icin 3500 4000 lik ayrindadir yok balik az olsada 300 ve 500 gramlik lik baliklar ise stradic ci4 + yasin da 50 den asagi ise stradic normal 4000 al fugeo iyi secim aslinda kimiside yeni shimanolarin ipi yay gibi topladigi söyleniyor örnegin nasci
buda iyi bir kamis Shimano Dialuna 2.90 m wg 8-45

Daha önce ki gönderimde belirtmeyi unutmuşum.Hem levrek hemde sazan avı için aynı takım olmaz.
Ben yaklaşık 18 yıldir Trabzon ara ara Giresun ve Rize cevrelerinde spin yapıyorum.Aşağı yukarı sizin bölge ile bizim bölge birbirine yakın.kırılmayan kamış bozulmayan makine yoktur.
Burada önemli olan konfor, hafiflik ve güce ne kadara sahip olabilirim.Yakalsiık 50 ye yakın spin makine kullandım.40 yakın da spin kamış.Hepsi aynı işi yapıyor.Dediğim gibi güç ve hafiflik benim için önemli olan . Sizin içinde önemli olan bu.Uzun saatler atçek yapınca 20 gr ın bile önemi artıyor.Onedenle fazla ağır olmayan güçlü ve konforlu bir takım yapmak gerekir.Bu takımı hem levrek hem lüfer hemde turna da kullanacaksınız.
Sizin bütçenıze uygun bir takım yukarıda belirttim.O fiyatlara alınabilecek en iyiler arasında.
Kamış çok uzun olursa wtd yapmakta zorlanırsın,Kısa olursa kayalıkya sahte yüzdürürken sahten istediğin derinliğe inmez.O nedenle 270 kamış size hem kayalıklarda hemde kumsalda üzmez. Ben yıllardan beri 2500-3000 lik makine kullanıyorum bölgede ki balıklara fazlasıyla yeterli.
Birde sunu unutmayın ne kadar fazla seçenek önüne çıkarsa o kadar fazla kafan karışacak.

Back