2010 kasım aralık levrek avlarımdan seçmeler 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sokrates

Aktif Üye
Tepki
8
Ödül
28
(link)

Bazende babama ait olan 5 metrelik ahşap sandalla atçek yapmaya karadenizin her an her şeye gebe olan sularına açılıyorum işte o günlerden bir gün ve yine avlandığım yerlerden kesitler.

(link)

Ve o gün saltigaya dayanamayan 2 balıktan ilki.

(link)

Ve bu paşada ikinci balığım oldu 3.700 gr mücadele esnasında berrak suda yanında onun ağzından saltigayı almak isteyen 2 tane daha paşa gördüm adete paşalar birbirlerine dayı dayı hareketler yapıp kafa atıyorlardı inanılmaz.

(link)

Kullanılan malzemeler aynı. Devamı gelecek....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tebrikler Murat
Meğer sende ne avlar varmış. 🙂

Fotoğraflar insana huzur veriyor. Harika yerler.

Çok güzel avlar ve kareler hir biri bir birinden güzel..🙂
anlaşılan sen işi seriye bağladın seni izlemeye devam edicez anlaşılan.🙂))
sevgiyle kal selamlar.

Tebrikler Murat
Meğer sende ne avlar varmış. 🙂

Abi gerçektende kasım aralık aylarında çok keyif aldığım avlar yaptım işlerim dolayısıyla nete pek girmeye vaktim olmadı tahir abinin açtığı konuları görünce iştaha geldim valla bende resimleri derleyip konuları açmaya karar verdim denize saldığım balıklarda var videolarını çektim bakalım onlarıda yüklemeye çalışacağım ileri günlerde.

Fotoğraflar insana huzur veriyor. Harika yerler.

Abi ben aşığım buralara gerçektende mükemmel yerler hayat buluyorum her avımda derdi kederi unutuyorum.

Harika yerler buralar vallahi bayıldım resimlere ve manzaraya. Avlar da çok güzel afiyet şeker olsun🙂

Beklerim Selahattin atla gel birgün..

Çok güzel avlar ve kareler hir biri bir birinden güzel..🙂
anlaşılan sen işi seriye bağladın seni izlemeye devam edicez anlaşılan.🙂))
sevgiyle kal selamlar.

👍 Evet İrfan bir kaç paylaşımım daha olacak inşallah.

çok güzel süper. maşallah.

Teşekkürler aman nazar deymesin..

Sağolasın abi inşallah bir gün kısmet olursa yüzyüze tanışmak, bu güzel doğada yaptığın avlara eşlik etmek isterim🙂 Şansın daim olsun rastgele yarın da bu güzelliklerin devamını da merakla bekliyor olacağım.

Tekrardan tebrikler murat abi... Maşallah ocak ayında da devamı geliyordur umarım.. Canım cidem benim nasılda güzeldir.. Rastgelsin daim olsun paşalar...

Back